Zamieszczone przez Nemeo
Sondaz Prezydencki {2 tura}
Zwiń
X
-
-
Tiaaa najlepiej nic nie sie nie odzywac gdy nas PiS robi na szaro :-(
Chyba faktycznie niedlugo to bedzie nasze nowe godlo:
Komentarz
-
no wlasnie.. ostatnio tez sie zastanawialem nad tym ze musi byc cos pomiedzy III i IV no i biorac pod uwage historie nie bedzie to nic milego... hmm przeoczylem gdzies w kampanii PiS ze oni nam zorganizuja to co pomiedzy III i IV RPZamieszczone przez birezNie no, bedziemy mieli dokladnie to co obiecywali. Chyba po raz pierwszy nawet.
A konkretnie, to idzie mi o to, ze jasnie oswiecony prezydend Kaczka obiecuje IV RP. No i bedziemy mieli IV RP, jak tylko Prawie Sprawiedliwi wraz z partia Samogwalt doprowadza Polske do bankructwa i kolejnych rozbiorow, po 70 latach wywalczymy niepodleglosc i bedziemy mieli IV RP.S45 userKomentarz
-
Przepraszam jeśli obraziłem Twoje ugrupowanie polityczne, ale to co wyprawiają kaczory ze swoim PIS-em przechodzi ludzkie pojęcie.Może trochę kultury?Komentarz
-
-
Cieszę się, że moderator wreszcie zwrócił na to uwagęZamieszczone przez Tomasz GolinskiTo nie jest moje ugrupowanie polityczne, ale to nie upoważnia do stosownia nieeleganckich zwrotów.
Komentarz
-
-
Eee, grunt że złotówka spada na łeb na szyję
Moje ciężko zarobione franki bedą więcej warte
Komentarz
-
Chciałem coś naPiSać, ale skoro wymagana jest elegancja, to wymiękam.
Jak można PiSać elegancko o partii, której nazwa jest już nieelegancka.
Albo zajmę się sPiSywaniem PiSuarów.
PiSemnie PiSSdrawiam PISS. (Chyba jakiś błąd popełniłem, ale nie wiem gdzie)
A, zapomniałem
Ostatnio edytowany przez kocis; 1467.300D; 17-40/4L; 24-105/4L; 70-200/4L; 430EXKomentarz
-
ja tam jestem zdolowany wynikami wyborow.. nie wiem czy pisze w temat bo 14 stron postow nie chcialo mi sie czytac
Maly kargul prezydentem - dobrze ze niebawem opuszczam ten krajCanon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.Komentarz
-
-
Komentarz
-
A mi tam się po tych wyborach podoba
Gospodarczo nie jest dobrze, ale i nie jest źle, ale przynajmniej może trochę porządku będzie w administracji i służbach.
30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy
Komentarz
-
-
Już wiemy jak polityka wpływa na gospodarkę. Kaczolandia nie wyeksportuje produktów rolniczych na największy rynek Europy. Pierwszy sukces IV Rzeczpospolitej Obojga Kaczorów.300D; 17-40/4L; 24-105/4L; 70-200/4L; 430EXKomentarz
Komentarz