dla Spotterow...

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • thorin
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 1990

dla Spotterow...

a przegladam Ci ja sobie jedna stronke i widze calkiem calkiem prezentacje o samolotach... zwracam uwage na ostatnich kilka zdjec, i zastanawiam sie gdzie jest taki hotel ?

Cari slot yang beda? SLOT365 siapin link login & daftar alternatif terbaru. Sekali spin bisa bikin senyum lebar tiap hari.

• DoMiNiQuE
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 3548

thorin, niestety cos nie dziala ten link

Komentarz

• thorin
      Pełne uzależnienie
      • 2005
      • 1990

ja mam mozille, klikasz w link i zaraz chce sciagac, coz tu moze nie dzialac?

Komentarz

• DoMiNiQuE
        Pełne uzależnienie
        • 2004
        • 3548

ja mam firefoxa ...ale po kliknieciu na linka otwiera mi sie takie cos

Komentarz

• Venio
          Pełne uzależnienie
          • 2005
          • 1084

Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
          ja mam firefoxa ...ale po kliknieciu na linka otwiera mi sie takie cos
          hahaha

a tak btw to firefox jest z mozilli :P ale ja tez to mam

Komentarz

• GaGacek
            Bywalec
            • 2005
            • 235

IE to samo pokazuje

strona funistych jest dobrze zabezpieczoena podaj lepiej dzien z kaledarium funistych
            Are you brave enough?

Komentarz

• DoMiNiQuE
              Pełne uzależnienie
              • 2004
              • 3548

Zamieszczone przez Venio
              hahaha a tak btw to firefox jest z mozilli :P
              Takich rzeczy nie musisz mi tlumaczyc. Jak ja zaczalem uzywac mozilli to Ty jeszcze nie dosiegales do wlacznika od komputera Kiedys Mozilla funkcjonowala jako odrebna przegladarka a pozniej dopiero rownloegle z firefoxem.

Komentarz

• thorin
                Pełne uzależnienie
                • 2005
                • 1990

dobre bez klotni www.funiaste.net dzien dzisiejszy czyli 5 pazdziernika tam jest prezentacja pod napisem "Kilka słów o lataniu : )" milego ogladania

Komentarz

• DoMiNiQuE
                  Pełne uzależnienie
                  • 2004
                  • 3548

eee te ostatnie fotki to fotomontaz jest ...ale niektore fotki fajne

Komentarz

• thorin
                    Pełne uzależnienie
                    • 2005
                    • 1990

no chyba zartujesz Dominique mi sie tam wszystko zgadza, GO, cienie, reakcje ludzi nawet, no po prostu lotnisko przy plazy, zastanwiam sie tylko gdzie ono na kuli ziemskiej umiejscowione?

Komentarz

• DoMiNiQuE
                      Pełne uzależnienie
                      • 2004
                      • 3548

Zamieszczone przez thorin
                      no chyba zartujesz Dominique mi sie tam wszystko zgadza, GO, cienie, reakcje ludzi nawet, no po prostu lotnisko przy plazy, zastanwiam sie tylko gdzie ono na kuli ziemskiej umiejscowione?
                      Nie zartuje Zwroc uwage na cienie ludzi ...dlaczego samolot nie rzuca cienia? Poza tym gdyby przelecial tak blisko nich to chyba by ich zdmuchnal razem z piaskiem z plazy

Edit:

a z reszta ja sie nie znam na samolotach ...moze muflon sie wypowie

Komentarz

• akustyk
                        gajowy
                        • 2004
                        • 12226

Takich rzeczy nie musisz mi tlumaczyc. Jak ja zaczalem uzywac mozilli to Ty jeszcze nie dosiegales do wlacznika od komputera Kiedys Mozilla funkcjonowala jako odrebna przegladarka a pozniej dopiero rownloegle z firefoxem.
                        kiedys Mozilla funkcjonowala jako silnik ktory pakowano w Netszkape. a jeszcze wczesniej byl Mosaic...

ech... lezka sie w oku kreci... w porywach do 3kBps na modemie, z opcja wylaczonych obrazkow w Szkapie, zeby szybciej strony chodzily ;-)

nawet byly takie kawaly:
                        - co robi student z Wittigowa, jak nie moze zasnac?
                        - wlacza Netszkejpa i liczy bajty...

albo:

- dlaczego T-15 jest najbardziej pruderyjnym akademikiem we Wroclawiu?
                        - bo jak chlopaki zdjecia panienek sciagaja, to transfer siada na wysokosci szyi...

to se uz ne vrati...
                        Ostatnio edytowany przez akustyk; 984.
                        www albo tez flickr

Komentarz

• thorin
                          Pełne uzależnienie
                          • 2005
                          • 1990

Nie zartuje Zwroc uwage na cienie ludzi ...dlaczego samolot nie rzuca cienia? Poza tym gdyby przelecial tak blisko nich to chyba by ich zdmuchnal razem z piaskiem z plazy

Edit:

a z reszta ja sie nie znam na samolotach ...moze muflon sie wypowie
                          masz racje, niech muflon sie wypowie, ja tam natomiast widze wyrazny cien, zaczyna sie od tej kropki pomiedzy napisem copyright a napisem europix i idzie za samolotem... poza tym do ladowania chyba podchodzi na zmniejszonej mocy silnikow ?

Komentarz

• pysiek
                            Dopiero zaczyna
                            • 2005
                            • 41

Cien jest widoczny na plazy i pada w takim samym kierunku jak ludzki. Kiedys dawno temu wydzialem wiecej zdjec z tego miejsca. Nie pamietam dokladnie gdzie to jest ale raczej blizej Europy.
                            Canon, Horizon, Mamiya & Zorki

Komentarz

• DoMiNiQuE
                              Pełne uzależnienie
                              • 2004
                              • 3548

Mozliwe, ze macie racje ....ale gdyby to byly autentyczne zdjecia to wypoczynek w takim kurorcie nie nalezalby do przyjemnosci

Komentarz

Pracuję...