Kargul taki z niego... tyle ze Pawlak juz nie jest na topie politycznym
Sondaz prezydencki
Zwiń
X
-
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a. -
Chyba nieuważnie czytałem Konstytucje. Podeślij mi może swój egzemplarz?Zamieszczone przez perianA pozowanie do zdjęć już do obowiązków takiego prezydenta należy.30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy
Komentarz
-
W ten sposób to mi się nie chce gadać. EOT.Zamieszczone przez Tomasz GolinskiChyba nieuważnie czytałem Konstytucje. Podeślij mi może swój egzemplarz?
A na marginesie wszyscy wiemy, że prezydent nie musi przestrzegać protokołu dyplomatycznego (bo przecież w Konstytucji obowiązku nie ma) a jednak to robi. Zwyczaj w dyplomacji to coś faktycznego i realnego.350D | Canon 18-55/3.5-5.6 II | Canon 50 1.8 II | Canon 70-200/4 | Lowepro Nova 4 AW | reszta w planach...Komentarz
-
kto to ma dobra prezencje i nie jest ,,pokurczem'', niech ja pomysle.... wiem:Zamieszczone przez perian... żeby pokurcz nie został prezydentem. Kompetencje i wiedza swoją drogą, ale prezydent musi wyglądać ....
Pudzian na prezydenta!
a co! Schwarzenneger tez se w polityce niezle radzi, wiec i Pudzian da rade! nikt mu nie podskoczy (a przy tym na zdjeciach z innymi prezydentami bedzie skupial na sobie wzrok).
a tak juz serio - to po takich tekstach jak perian prezentuje to ,,az chce sie wyjsc z kina. i wychodze''350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.plKomentarz
-
Dziwna nadreprezentacja poglądów na forum. Ankieta daje 2-gie miejsce JKM. Co, przyznać trzeba, jest dowodem na dość egzotyczne pojmowanie roli prezydenta. A to hasełko "Pudzian na prezydenta" jest poniżej krytyki.300D; 17-40/4L; 24-105/4L; 70-200/4L; 430EXKomentarz
-
tak tu jest rzeczywiscie - ja sie z tego ciesze i dlatego tez lubie tu przebywac. w skali kraju oczywiscie JKM nie ma takiego poparcia - szkoda.Zamieszczone przez kocisDziwna nadreprezentacja poglądów na forum. Ankieta daje 2-gie miejsce JKM.
trzeba myslec -wiem wiem, to za trudne dla wielu. wiec patrz, co jest napisane na serio, i odroznij to od tego, co jest krytyka cytowanego stwierdzenia ,,pokurcz nie został prezydentem''.A to hasełko "Pudzian na prezydenta" jest poniżej krytyki.350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.plKomentarz
-
Żeby nie było, te słowa nie odnosiły się konkretnie do jakiegoś kandydata. Chciałem jedynie wyrazić opinię, że prezydentem powinna być osoba z doświadczeniem na arenie międzynarodowej, znająca języki (nie tuzin, ale tak ze 2 w sposób komunikatywny) i tak, prezydent swoją postawą, wyglądem i zachowaniem powinien godnie świadczyć o naszym kraju. W ten sposób będzie mógł walczyć z negatywnymi stereotypami o Polsce, będzie mógł zabiegać o ważne interesy i będzie w tym wiarygodny.Zamieszczone przez gawrylco jest krytyka cytowanego stwierdzenia ,,pokurcz nie został prezydentem''.
Niestety pierwsze wrażenie ma znaczenie, choć wcale mi się to nie podoba.350D | Canon 18-55/3.5-5.6 II | Canon 50 1.8 II | Canon 70-200/4 | Lowepro Nova 4 AW | reszta w planach...Komentarz
-
Popieram (perian). Z tego samego powodu uważam np., że Kwach (w pierwszej kadencji) sprawdził się jako prezydent. Nie dlatego, że był kryształowo uczciwy ;-) czy podejmował mądre decyzje
, ale dlatego, że godnie reprezentował Polskę. W drugiej kadencji jednak już w pewnych sprawach przegiął.... i przytył
Komentarz
-
W Charkowie tezZamieszczone przez muflonZ tego samego powodu uważam np., że Kwach (w pierwszej kadencji) sprawdził się jako prezydent.
Chyba, że tak na wschodzie wygląda dobra reprezentacja
30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy
Komentarz
-
Pewien człowiek opowiadał mi, że jak się robi interesy na wschodzie to np. wystawny obiad biznesowy niczego nie przesądza. Dopiero jak Cię zaproszą wieczorem do pokoju na wódkę ze smalcem to wiesz, że jesteś swójZamieszczone przez Tomasz GolinskiW Charkowie tez
Chyba, że tak na wschodzie wygląda dobra reprezentacja 
Ostatnio edytowany przez KMV10; 1454.Komentarz

Komentarz