Mnie prawdopodobnie nie będzie przez najbliższy tydzień na forum, także proponuję deadline na czwartek (29.09.2005). Ostatnie przelewy spłyną w takim razie w piątek i będzie można zamknąć listę osób które wpłaciły i przygotować zamówienie. Przez ostatnie dwa tygodnie chyba każdy z zainteresowanych identyfikatorami, choć raz zaglądnął na forum - dyscyplina musi być
.
Identyfikatory - wpłacamy pieniążki !!!
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Diodak
Wyslalem Ci na PW wiadomosc. Napisz mi ile by tego bylo w $$, i tyle wysle Kuchatkowi.
Pozdrawiamairliners.net
50D + BG-E2 + 70D
+ 17-40 L USM + 50 f1.8 STM + 24-105 L IS USM + EF 100-400 L IS USM + Sigma 150-600 S + SpeedLite 430EXKomentarz
-
Przecież odpisałem, że będę wiedział cenę przy wysyłce... ale jak się niecierpliwisz to możesz wysłać 6 zielonych i powinno wystarczyćZamieszczone przez KORD/EPKKDiodak
Wyslalem Ci na PW wiadomosc. Napisz mi ile by tego bylo w $$, i tyle wysle Kuchatkowi.
Pozdrawiam
.
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mmKomentarz
-
No tak , ale jak przeczytalem ze moze CIe na forum nie byc... A nie chce zalegac... Sam rozumiesz - nie lubie miec zaleglych zobowiazan i stad moja niecierpliwosc. Juz taki typ czlowieka jestem.... Sory za nekanie, obiecuje ze juz nie bede
Pozdrawiamairliners.net
50D + BG-E2 + 70D
+ 17-40 L USM + 50 f1.8 STM + 24-105 L IS USM + EF 100-400 L IS USM + Sigma 150-600 S + SpeedLite 430EXKomentarz
-
Ufff... przegapiłem ten wątek... ale już wszystko uregulowane... Przelew poszedł - też z Pekao... więc powinno być już na koncie...5D mkII | 17-40 f4 | 24-70 f2.8 | 85mm f1.8 USM | 580EX II | 430 EXII |
rozdarty pomiędzy architekturą a fotografią...Komentarz
-
Panowie, jako że dzisiaj jest ostateczny termin wpłacania aby w końcu zamówić te identyfikatory, pozwalam sobie przypomnieć spóźnialskim co do nich należy (Diodaka nie ma w tym tygodniu).
Koledzy spóźnialscy - proszę wysyłać
To przecież 10 minut zachodu :-?
Dokonałem edycji wiadomości Diodaka bazując na późniejszych wpisach w wątku:
Zamieszczone przez DiodakDo wszystkich wysłałem PW z przypomnieniem - zobaczymy czy pomoże.
[B]Czekam na przelewy od:
[DoMiNiQuE]
Coronado
esenpe
fredi
Il fuoco
jarecki
Mac
Mario32
Nemo
sfw
SP7UTO
thorin
Venio
Wciąż brakuje mi adresów wysyłkowych do:
jarecki
Mario32
***Komentarz
-
-
Zawsze jest ktoś taki co zamówi a poźniej owija w bawełnę...Zamieszczone przez FollmanMamy dziś deadline
.Jak ktos nie wpłaci to na następną ture czeka TAK

Choćby nawet chodziło o 5zł.
Od przedszkola ciągnie się ten problem...
Dobrze, że ja nigdy nie byłem skarbnikiem.
Komornika na NICH
Komentarz
Komentarz