Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Identyfikatory - wpłacamy pieniążki !!!
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Adresy pocztowe poszły do diodaka na priv, po przelewach też będzie wiedział kto w jakim banku kasę trzyma i będzie znał numery kont
. I co z tego ?? Nic, jeśli on sam nie wykorzysta tego do "niecnych" celów. Na szczęście nie podawaliśmy numerów dowodów osobistych ;-)
Pozdrawiam
Marek -
Komentarz
-
ode mnie tez poszlo, za jeden ID, z mBanku. zatem bedzie najpewniej w poniedzialek
pozdrawiamKomentarz
-
ar3k -
ech, była kiedyś taka akcja MZK Warszawa - "zbliżając kartę poinformujesz innych że zapłaciłeś i zawstydzisz gapowiczów" or sth.Zamieszczone przez VitezPo co piszecie ze poszlo?
Owczy pęd? W moim przypadku chyba takZe o dopisywaniu godziny czy banku nie wspomne
.

eee tam, pierwszy lepszy kupujący z Allegro ma o mnie więcej danych, łącznie z nr konta i telefonu. I co? i nicZamieszczone przez Tomasz Golinski... całkiem niezła baza do jakichś niecnych zamiarów
Komentarz
-
no ładnie mnie obgadujecie
. Zaraz sprawdze od ilu osób przelewy dotarły... mam nadzieję, że przez najbliższe dni sie uwiniemy z wpłatami i pod koniec tygodnia zaczną już drukowanie kart.
... ciekawe ile by piw wypił, za tą całą kasę
.
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mmKomentarz
-
to rozumiemZamieszczone przez Diodak... ciekawe ile by piw wypił, za tą całą kasę
.
a oni myśleli że na obiektyw by poszło
5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC
.
W tej chwili na koncie mam zaksięgowane (z datą 16.09.05) wpłaty od 51 osób. Wszystkich chętnych jest 116 (siebie nie liczę) czyli mamy już prawie połowę kasy. Ciekawe czy po niedzieli wpłynie druga połowa
.
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mmKomentarz
-
ja się jeszcze pozwolę przelać i dopisać do listy, czyli w poniedziałek będziesz miał 52/117 8)Zamieszczone przez Diodakhehe, człowiek też musi płyny przyjmować
.
W tej chwili na koncie mam zaksięgowane (z datą 16.09.05) wpłaty od 51 osób. Wszystkich chętnych jest 116 (siebie nie liczę) czyli mamy już prawie połowę kasy. Ciekawe czy po niedzieli wpłynie druga połowa
.pozdro.,
m.
To moze zrob jakis spis i jak do konca przyszleo tygodnia nie beziesz mial przelewow od wszystkich to podaj nicki. Roznie bywa z tymi bankami i czasem wplacajacy jest pewny ze "poszlo" a kwota nie pojawila sie u odbiorcyZamieszczone przez Diodakhehe, człowiek też musi płyny przyjmować
.
.
Komentarz
-
Adresy ma... zamiast podawac nicki lepiej niech od razu beemki z karkami wysle pod dany adres. Eee to znaczy nie z karkami tylko "specjalisci od windykacji"Zamieszczone przez PolacoTo moze zrob jakis spis i jak do konca przyszleo tygodnia nie beziesz mial przelewow od wszystkich to podaj nicki.
Komentarz
Komentarz