Zamieszczone przez yasin
Identyfikatory - wpłacamy pieniążki !!!
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Gratuluje!!! Swietne wyczucie i w ogole!!! Tak trzymaj!!!Zamieszczone przez yasinNie rozumiem narzekania i ponaglania, mogliscie przeciez nie wplacac, albo sami cos takiego zorganizowac i zalatwiac wszystko. A co do kiszacej sie kasy to rzeczywiscie kokosy z tego bedzie mial jak mu 5 pln urosnie.20D, EF 17-40L f1:4; EF 70-200L f1:4; EF 50 f1:1,4; 580EX + kilka gadżetówKomentarz
-
a tak a propos tematu - czy ktoś wie co sie dzieje z Diodakiem? Chyba się w tym tygodniu nie odzywał
Komentarz
-
Pewnie juz siedzi na Kajmanach za te odsetki i nasza kaseZamieszczone przez Kubamana tak a propos tematu - czy ktoś wie co sie dzieje z Diodakiem? Chyba się w tym tygodniu nie odzywał
I uwierzcie mi, wcale ta kasa sie juz nie kisi
Plynie teraz z pinacolada
A tak powaznie, to moze cos sie stalo odpukac?20D, EF 17-40L f1:4; EF 70-200L f1:4; EF 50 f1:1,4; 580EX + kilka gadżetówKomentarz
-
-
-
Też kurcze sie niecierpliwie. Może zatruł sie klejem ze znaczków
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..Komentarz
-
-
-
lol...cos nie jestem "na czasie"Zamieszczone przez gr86numer jest napewno w gazecie "Detektyw Rutkowski" która jest sprzedawana od niedawna
Komentarz
-
Diodak na pewno pozbierał kase i sie zmył
.
ŻartowałemKomentarz
Komentarz