Powtarzam ta sama rade co powyzej. Jak to nie zadziala to rozkladam rece, ale na 95% to blokowanie cookies. Ewentualnie mecz "adminow" .
Gdzie jest Alahari
Zwiń
X
-
-
Niczym, czemu odebrałaś to jako obelgę :PMroczny, czym Ci sie naraziłam????
Co do logowanka, to czasem sobie admini firewalle założą takie wesołe, co cookiesy blokują, interwncja wymagana niestety w zboku <BOK>
NO, not one of the First Ones,
I AM THE FIRST ONE !!!
PS G3\512MB Kingston\UV Hoya\POL KingKomentarz
-
Nie obelge... Ale..co TO ma znaczyć:Zamieszczone przez mrocznyNiczym, czemu odebrałaś to jako obelgę :P
Brzmi..pretensjonalnie 8)ale teraz dajesz mi kolejny powód |ZA|,Canon G3 & Nikon D70Komentarz
-
No bo ty tak o tych umarlakach ciągle i ciągle, a my wśród żywych jesteśmy i tak ma pozostać na jak najdłużejNie obelge... Ale..co TO ma znaczyć:
Cytat:
ale teraz dajesz mi kolejny powód |ZA|,
Brzmi..pretensjonalnie
I AM THE FIRST ONE !!!
-
Komentarz
-
Kotku, nikt się na ciebie nie uwziął, a taka ładna kobieta jak ty extra wyglądałaby obok tego pochmurnego logo :wink:Myslalam, ze na mnie nastajecie Ale ja sie tak łatwo nie dam - znam kot-fuNO, not one of the First Ones,
I AM THE FIRST ONE !!!
-
Dobra dobraZamieszczone przez mrocznyKotku, nikt się na ciebie nie uwziął, a taka ładna kobieta jak ty extra wyglądałaby obok tego pochmurnego logo :wink:
Wiem, ze chcecie mnie splaszczyć, sprasować, rozwałkować i przykleić na ekranie
Ale ja sie do walca tak łatwo zaprosić nie dam
Canon G3 & Nikon D70Komentarz
-
Tarararatam, tamtam, tamtam 8)Ale ja sie do walca tak łatwo zaprosić nie dam
Walec walcem, ale jesteś najmilej widzianą osobą na tym forum i to nie tylko ze względu na rady :wink:NO, not one of the First Ones,
I AM THE FIRST ONE !!!
-
Zamieszczone przez mrocznyWalec walcem, ale jesteś najmilej widzianą osobą na tym forum i to nie tylko ze względu na rady :wink:
:P
:wink:
Mialam zostawić same emotki, ale pewnie znów sie Hazan przyczepi, ze strzelam usmieszkami zamiast wnieść cos do dyskusji 8)Canon G3 & Nikon D70Komentarz
-
Lol - jestes na specjalnych prawachZamieszczone przez alahariZamieszczone przez mrocznyWalec walcem, ale jesteś najmilej widzianą osobą na tym forum i to nie tylko ze względu na rady :wink:
:P
:wink:
Mialam zostawić same emotki, ale pewnie znów sie Hazan przyczepi, ze strzelam usmieszkami zamiast wnieść cos do dyskusji 8)
Komentarz
-
Super
Wobec tego moge strzelać uśmieszkami :
na prawo-------------------------------------------------------------------------------------------->
<----------------------------------------------------------------------------------------------- i lewo
Canon G3 & Nikon D70Komentarz
-
Jak niewiele trzeba żęby uszczęśliwić kobietę
:wink: choć odrobinę
I AM THE FIRST ONE !!!
-
Komentarz
-
Raczej po oczachna drapaniu za uchem.