Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
gg 7.0
Zwiń
X
-
.. do następnego razu
A przejście na otwarty protokół dałoby Ci spokój na zawsze
-
Dam im ostatnia szanse (w domu uzywam TleenX'a wiec tam problem nie wystepujeZamieszczone przez muflon.. do następnego razu
A przejście na otwarty protokół dałoby Ci spokój na zawsze 
), ale jak jeszcze raz wymysla taki chamski sposob reklamy w stylu Gadu-Gadu
to zrezygnuje wogole z tlena
Komentarz
-
-
-
Nie no, powiedzcie, że znaleźliście pierwszy komunikator z duszą?is SILENCE
"Enjoy the silence."
---
Wróciłem...!
analog & digital / black & white / calm & easy...Komentarz
-
A ktorego masz na mysli ...w tym watku jest mowa o wielu.Zamieszczone przez Silent PlanetNie no, powiedzcie, że znaleźliście pierwszy komunikator z duszą?Komentarz
-
Jak poleciłeś, to zainstalowałem i jestem zadowolony. GG7 go to skip.Zamieszczone przez VenioDokładnie
polecam
Non stop się wywalały błędy.EOS 40D+Grip,EOS 300D+Grip, EFS 17-55IS F/2.8, EF 100-300 USM, EFS 18-55 USM, EF 50 II, TAMRON 28-75 F/2.8, 550 EX, DigiMateII plus 10GB. Dwie lampy studyjne + dwa softboxy.
PLFOTOKomentarz
-
A ja przeprosiłem się z Mirandą, po akcji reklamowej w Tlenie.
Konfiguracja jest trochę skomplikowana, ale wczorajszy wieczór poświęciłem na odnalezienie ulubionych wtyczek i konfigurację.
No i mam jeden komunikator do Tlena, GG, Jabbera, ICQ. Bez reklam, banerów i innych ukrytych niespodzianek.
więcej informacji można uzyskać tutaj:
When you are injured and receive a settlement, you will likely receive the money in a structured settlement. This means that the money will be paid out over time instead of all at once. There are many reasons why people choose to receive their payments this way. Structured settlements can help protect you from financial ... Read more
http://miranda.kom.pl/ - teraz nie chodzi, :rolleyes: ale można tam znaleźć polski instalator z wstępnie skonfigurowaną mirandą, i dosyć obszerne FAQ po polsku.
a tu moja miranda po konfiguracjicanon | tylko zdjęcia pamiątkoweKomentarz
-
-
Oczywiscie, ze takZamieszczone przez -=Festyk=-Mam takie pytanie odnoście konnekta:Czy da się zaimportować do niego archiwum z gg?
ale i tak mi sie nie podoba
Komentarz
-
-
Pod konsolą owszem, A w X'ach kadu wymniata.Zamieszczone przez KuchateKWlasnie... EKG Rulez
Komentarz
Komentarz