Leniwe studio

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Sergiusz
    Pełne uzależnienie
    • 2008
    • 2708

Odp: Leniwe studio

Na następny piątek 18 stycznia udało mi się zaprosić Sergiusza Sachno Sergiusz Sachno aby nie było, że się tylko obijamy zadałem pytanie: Jak zrobić ( dobry ) portret? I w tym temacie odbędzie się spotkanie. Nie są to oczywiście warsztaty ani nic podobnego. Będzie modelka. Wstęp wolny.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Komentarz

• Kuba1
      Uzależniony
      • 2010
      • 960

A to da się odpowiedzieć na to pytanie? Może w końcu uda mi się dotrzeć, a daleko nie mam. Dzięki za anons.

Komentarz

• namoamo
        Uzależniony
        • 2009
        • 928

Ale dziś spotkanie aktualne?
        Flickr

Komentarz

• dinderi
          Pełne uzależnienie
          • 2009
          • 3028

Z tego co gadałem z Sergiuszem, to nie.
          Nie było chętnych zbyt wielu więc dzisiaj jest remoncik w studio, ponoć.
          Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
          09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Komentarz

• namoamo
            Uzależniony
            • 2009
            • 928

Też dzwoniłem, widzimy się za tydzień.
            Flickr

Komentarz

• Sergiusz
              Pełne uzależnienie
              • 2008
              • 2708

Tak jest mały remont pomieszczenia mającego niecałe dwa metry kwadratowe, i które będzie nazywać się łazienką. Do tej pory trudno było tak nazywać to pomieszczenie. Na piątek będzie w pełni funkcjonalne choć zostanie jeszcze do wykonania parę detali. Póki co zmagamy się z rozpracowywaniem myśli technicznej wczesnego PRL-u. Potem przyjdzie kolej na pokój przyjęć, w którym będę chciał reaktywować „Rozmowy o fotografii” od spotkania w ten piątek studio będzie czynne codziennie w każdą środę i piątek od 16 a w inne dni na pisemną prośbę zainteresowanych. Skleciłem też tymczasową stronę ale jest chyba zbyt komercyjna abym podawał adres. Do zobaczenia w piątek.

Komentarz

• Sergiusz
                Pełne uzależnienie
                • 2008
                • 2708

Sergiusz Sachno Był? Był. Kawa była? Była. Podziękowania dla sponsora! Było leniwie? Było. Modelka też była. Goście dopisali a ci co zabrali ze sobą sprzęt popstrykali sobie. Dziękuję wszystkim za przybycie. Do zobaczenia w piątek.

Komentarz

• Sergiusz
                  Pełne uzależnienie
                  • 2008
                  • 2708

Pierwszego lutego to za pasem więc nie sądzę aby ktoś się zdecydował. Ale 8 02 organizuję spotkanie, na którym będzie można zapoznać się z aparatami Sony. Będzie można popstrykać w studio A99 Nex6 i Nex7. Natomiast 15 02 odbędzie się spotkanie z cyklu: Jak zrobić dobry portret? Na to pytanie pomoże nam znaleźć odpowiedź zaproszony gość Zbigniew Furman Fotopolis.pl: Obiektywy do fotografii portretowej Będzie kawa i modelka. Wstęp wolny.

Komentarz

• yarson
                    Bywalec
                    • 2009
                    • 152

Dobrze że się data zmieniła bo sesja w trakcie A tak 15 być może sie zjawię ... Jeszcze tylko o której ?
                    No i info gdzie jeśli można...
                    30D

fotograficznie

Komentarz

• Sergiusz
                      Pełne uzależnienie
                      • 2008
                      • 2708

Na tego piętnastego to chyba będę musiał wprowadzić reglamentację. Nie mniej wyślij mi na PW nr telefonu to podam adres i czas spotkania. Nie reklamuję godzin i miejsca. Codziennie rano zaczynamy dzień od obejścia bliższych i dalszych śmietników. Poszukujemy projektora. Nawiązaliśmy współpracę z pobliskim skupem złomu może tam się coś trafi. Jak dopisze nam szczęście ( póki co dopisuje nam tylko pogoda ducha i barman ) to 22 02 zorganizujemy pierwszy wieczór autorski.

Komentarz

• Mylkes
                        Coś już napisał
                        • 2012
                        • 83

Zamieszczone przez Sergiusz
                        Natomiast 15 02 odbędzie się spotkanie z cyklu: Jak zrobić dobry portret? Na to pytanie pomoże nam znaleźć odpowiedź zaproszony gość Zbigniew Furman Fotopolis.pl: Obiektywy do fotografii portretowej Będzie kawa i modelka. Wstęp wolny.
                        Ja jak najbardziej jestem skłonny pomóc posłuchać i razem z wami się polenić chętnie rozwinę swój brak wiedzy o portret, gdzie szczerze to mnie jara :P do tego raz miałem przyjemność wysłuchać Pana Zbigniewa Furmana gdzie milo to wspominam i chętnie wysłucham go nie raz
                        7

https://www.facebook.com/chwytam.kadry <--

Komentarz

• Sergiusz
                          Pełne uzależnienie
                          • 2008
                          • 2708

Jak pech to pech! Znowu nam świąt dołożyli. Do marca jedną sobotę więcej. Będzie razem pięć. Nie chcę być gorszy i z tego powodu postanowiłem wprowadzić od marca wolne soboty w studio. Tyle, że nie będę tak szczodry jak twórca kalendarza i wolne będą tylko pierwsze cztery. Piąta sobota jest Wielką Sobotą i wtedy większość będzie raczej zajęta jajami a nie robieniem zdjęć. Niebawem podam szczegóły wolnych sobót w marcu.

Dziękuje z podanie numerów telefonu na PW w poniedziałek oddzwonię.

Komentarz

• jacek_73
                            Pełne uzależnienie
                            • 2010
                            • 2587

Wolne soboty tzn. jesteś czynny czy nieczynny?
                            Jestę fotografę
                            miszcz martwi się o podpis

Komentarz

• Sergiusz
                              Pełne uzależnienie
                              • 2008
                              • 2708

W te cztery soboty będzie dzień otwarty. Można inaczej powiedzieć, że będzie czynne. Chodzi o to aby mogły nas odwiedzić osoby z innych miejscowości.

Komentarz

• jacek_73
                                Pełne uzależnienie
                                • 2010
                                • 2587

Dzięki za jasną odpowiedź Tak się właśnie zastanawiam nad zarezerwowaniem jakiegoś dnia na wojaż do stolycy i z przyjemnością bym zahaczył mimochodem.
                                Jestę fotografę
                                miszcz martwi się o podpis

Komentarz

Pracuję...