a u mnie malmsteen - gimme gimme gimme
fajny cover abby
a co do lat hendrixa, pamieta ktos film "easy rider" ? no tak... tam swietny kawalek hendrixa byl - "if 6 was 9" ale i moj inny ulubiony zespol dal ze dwa kawalki na ten soundtrack mianowicie steppenwolf, ktos kojarzy ?
"W co się bawić, w co się bawić..."
Zwiń
X
-
Hola hola, ja jeszcze coś o PODzie pisałemZamieszczone przez thorinno ja tak serio sadze ze sie niezle oblowie na tej transakcji
(najchętniej XT Live). Noi "Ibanez" też może różne rzeczy znaczyć ;-)
Dobra, ja i tak raczej tylko żartuję.. nie chciałoby mi się wozić sprzętu taki kawał.
Eee niee... raz że wątek jest sformułowany tak ogólnie, że bardziej się nie daZamieszczone przez thorinMuflon gotow jeszcze raz wyciac i wydzielic
Dwa, że o gitarach :-) A trzy że sam go zacząłem
Komentarz
-
Les Paul rzadzi !! gralem i nie tylko na niej. LP Standart ma piekny dzwiek (ale trzeba miec dobry modelZamieszczone przez thorineee przereklamowane
vai do niedawna gral jeszcze na ibanezie... tylko malmsteen gra na fenderze 
). Ahhh, niech ja tylko sie podszkole troche w fotografii studyjnej to zrobie Jej jakies ladne zdjecia...
Komentarz
-
POD'ik jest bardzo fajny, ale szczerze bym powiedzial ze troche zbyt awaryjny. Moze XT jest wytrzymalszy, ale wersje 2.0 ktora uzywalem (i nagrywalem na niej) byla hmmmm, taka troche niepewnaZamieszczone przez muflonHola hola, ja jeszcze coś o PODzie pisałem
(najchętniej XT Live). Noi "Ibanez" też może różne rzeczy znaczyć ;-)
A Ibaneza nie lubie, oj nie lubie. Muflon jak chcesz kupic swietne wioslo, niesamowicie wygodne to polecalbym Tobie Carvina. Mialem (niedawno sprzedalem
zeby kupic korpus), model DC 127. Cudo a nie gitara...
Komentarz
-
Zamieszczone przez kavooJa, gdybym mial teraz ponownie kupic wioslo, wydalbym kase na to:
Dwie aktywne EMG81, floyd rose, 24 progi, moj ulubiony ksztalt... eeeech, milo wrocic (chocby wspomnieniami) do dawnych zainteresowan ;-)
czekaj czekaj Kavoo ESP przeciez to polska firma, dwaniejszy MEG i Mensfeld ale rzeczywiscie EMG i Floyd rzadza
ja gralem na basowce wiec moim marzeniem byly alembici takie jakich uzywa Wojte Pilichowski
bylo z kilka lat wstecz nim kupilem dobry aparat i wciagnelo mnie to do reszty popelnione takie zdjecie... na zdjeciu Łukasz z zespolem 
Komentarz
-
Do dawnych? Zdrajca!Zamieszczone przez kavooJeeeech, milo wrocic (chocby wspomnieniami) do dawnych zainteresowan ;-)
Komentarz
-
Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]Witam w klubie ...choc mi sie jeszcze na jakis jam sessionach zdarza
mi tez sie zdarza, jak dorwe gitare kumpla
na czym grasz ? moj sprzet to byla wypasna czeska diamantka w ksztalcie les paula tak jak widac na zalaczonym powyzej zdjeciu
Komentarz
-
Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
heh ksztalt ala Steve Harris, zakladajac ze kupiona jako nowa lub nie ma wiecej jak 10 lat to musi sie na niej spoko grac, moja miala caly gryf krzywy jak wieza w pizie, progi zeszlifowane jak maluch mojego brata hamulce, przystawki pierdzialy jak ja sam po grochowce, a gniazdko kabla przerywalo mi jak... jak moja siec komorkowa w lesie
ale fajnie bylo na niej pograc
Komentarz
-
Zamieszczone przez kavoo
sliczne wiosło Kavoo... ile dostales kiedy ja sprzedawales ? pytam z ciekawosci bo moj kumpel, ten slash ze zdjecia
chce sprzedac swojego mega w cholere i kupic podobnego ibaneza, floydzik jest dwa humbucki blokada strun itd
Komentarz
-
Zbyt dawno to bylo, zebym pamietal i zeby cena byla aktualna. Bralem wioslo na raty u Zbyszka Holdysa, a kosztowalo ono cos w okolicy 3 kPLN. To dosc budzetowe wioslo, bez ekstrawagancji - prosty mostek jedynie konstrukcji floyd rose (nie oryginal), przystawki tez takie z serii "byle byly", ale generalnie dosc solidnie zrobione i smigalo sie na nim jak po lodzieZamieszczone przez thorinsliczne wiosło Kavoo... ile dostales kiedy ja sprzedawales ?
Komentarz
-
Hmm, no to pozostaje zapytać: to kiedy forumowy jam?
Komentarz

Komentarz