"W co się bawić, w co się bawić..."

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • thorin
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 1990

a u mnie malmsteen - gimme gimme gimme fajny cover abby a co do lat hendrixa, pamieta ktos film "easy rider" ? no tak... tam swietny kawalek hendrixa byl - "if 6 was 9" ale i moj inny ulubiony zespol dal ze dwa kawalki na ten soundtrack mianowicie steppenwolf, ktos kojarzy ?

Komentarz

• muflon
      Pełne uzależnienie
      • 2004
      • 6763

Zamieszczone przez thorin
      no ja tak serio sadze ze sie niezle oblowie na tej transakcji
      Hola hola, ja jeszcze coś o PODzie pisałem (najchętniej XT Live). Noi "Ibanez" też może różne rzeczy znaczyć ;-)

Dobra, ja i tak raczej tylko żartuję.. nie chciałoby mi się wozić sprzętu taki kawał.
      Muflon gotow jeszcze raz wyciac i wydzielic
      Eee niee... raz że wątek jest sformułowany tak ogólnie, że bardziej się nie da Dwa, że o gitarach :-) A trzy że sam go zacząłem
      zdjęcia lotnicze - zdjęcia ogólnie - airshow-reviews.com

Komentarz

• Polaco
        Pełne uzależnienie
        • 2005
        • 1135

eee przereklamowane vai do niedawna gral jeszcze na ibanezie... tylko malmsteen gra na fenderze
        Les Paul rzadzi !! gralem i nie tylko na niej. LP Standart ma piekny dzwiek (ale trzeba miec dobry model ). Ahhh, niech ja tylko sie podszkole troche w fotografii studyjnej to zrobie Jej jakies ladne zdjecia...
        Canon 20D + kit, Tamron 28-75 F/2.8, Canon 70-200 F/4, w planach cala reszta
        Troche moich knotow

Komentarz

• Polaco
          Pełne uzależnienie
          • 2005
          • 1135

Zamieszczone przez muflon
          Hola hola, ja jeszcze coś o PODzie pisałem (najchętniej XT Live). Noi "Ibanez" też może różne rzeczy znaczyć ;-)
          POD'ik jest bardzo fajny, ale szczerze bym powiedzial ze troche zbyt awaryjny. Moze XT jest wytrzymalszy, ale wersje 2.0 ktora uzywalem (i nagrywalem na niej) byla hmmmm, taka troche niepewna

A Ibaneza nie lubie, oj nie lubie. Muflon jak chcesz kupic swietne wioslo, niesamowicie wygodne to polecalbym Tobie Carvina. Mialem (niedawno sprzedalem zeby kupic korpus), model DC 127. Cudo a nie gitara...
          Canon 20D + kit, Tamron 28-75 F/2.8, Canon 70-200 F/4, w planach cala reszta
          Troche moich knotow

Komentarz

• kavoo
            Zablokowany
            • 2004
            • 1173

Ja, gdybym mial teraz ponownie kupic wioslo, wydalbym kase na to:

Dwie aktywne EMG81, floyd rose, 24 progi, moj ulubiony ksztalt... eeeech, milo wrocic (chocby wspomnieniami) do dawnych zainteresowan ;-)

Komentarz

• thorin
              Pełne uzależnienie
              • 2005
              • 1990

Zamieszczone przez kavoo
              Ja, gdybym mial teraz ponownie kupic wioslo, wydalbym kase na to:

Dwie aktywne EMG81, floyd rose, 24 progi, moj ulubiony ksztalt... eeeech, milo wrocic (chocby wspomnieniami) do dawnych zainteresowan ;-)

czekaj czekaj Kavoo ESP przeciez to polska firma, dwaniejszy MEG i Mensfeld ale rzeczywiscie EMG i Floyd rzadza ja gralem na basowce wiec moim marzeniem byly alembici takie jakich uzywa Wojte Pilichowski bylo z kilka lat wstecz nim kupilem dobry aparat i wciagnelo mnie to do reszty popelnione takie zdjecie... na zdjeciu Łukasz z zespolem

Komentarz

• muflon
                Pełne uzależnienie
                • 2004
                • 6763

Zamieszczone przez kavoo
                Jeeeech, milo wrocic (chocby wspomnieniami) do dawnych zainteresowan ;-)
                Do dawnych? Zdrajca!

Komentarz

• DoMiNiQuE
                  Pełne uzależnienie
                  • 2004
                  • 3548

ja gralem na basowce
                  Witam w klubie ...choc mi sie jeszcze na jakis jam sessionach zdarza

Komentarz

• thorin
                    Pełne uzależnienie
                    • 2005
                    • 1990

Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
                    Witam w klubie ...choc mi sie jeszcze na jakis jam sessionach zdarza

mi tez sie zdarza, jak dorwe gitare kumpla na czym grasz ? moj sprzet to byla wypasna czeska diamantka w ksztalcie les paula tak jak widac na zalaczonym powyzej zdjeciu

Komentarz

• DoMiNiQuE
                      Pełne uzależnienie
                      • 2004
                      • 3548

na czym grasz?
                      Ja mam czterostrunowego Encore'a - calkiem niezla podroba fendera

wyglada dokladnie tak

Komentarz

• kavoo
                        Zablokowany
                        • 2004
                        • 1173

Zamieszczone przez muflon
                        Do dawnych? Zdrajca!
                        Taka mialem:
                        Z ta jedna roznica, ze moja wersja miala reversed head Wyscigowe wioslo

Komentarz

• thorin
                          Pełne uzależnienie
                          • 2005
                          • 1990

Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
                          Ja mam czterostrunowego Encore'a - calkiem niezla podroba fendera

wyglada dokladnie tak

heh ksztalt ala Steve Harris, zakladajac ze kupiona jako nowa lub nie ma wiecej jak 10 lat to musi sie na niej spoko grac, moja miala caly gryf krzywy jak wieza w pizie, progi zeszlifowane jak maluch mojego brata hamulce, przystawki pierdzialy jak ja sam po grochowce, a gniazdko kabla przerywalo mi jak... jak moja siec komorkowa w lesie ale fajnie bylo na niej pograc

Komentarz

• thorin
                            Pełne uzależnienie
                            • 2005
                            • 1990

Zamieszczone przez kavoo
                            Taka mialem:
                            Z ta jedna roznica, ze moja wersja miala reversed head Wyscigowe wioslo

sliczne wiosło Kavoo... ile dostales kiedy ja sprzedawales ? pytam z ciekawosci bo moj kumpel, ten slash ze zdjecia chce sprzedac swojego mega w cholere i kupic podobnego ibaneza, floydzik jest dwa humbucki blokada strun itd

Komentarz

• kavoo
                              Zablokowany
                              • 2004
                              • 1173

sliczne wiosło Kavoo... ile dostales kiedy ja sprzedawales ?
                              Zbyt dawno to bylo, zebym pamietal i zeby cena byla aktualna. Bralem wioslo na raty u Zbyszka Holdysa, a kosztowalo ono cos w okolicy 3 kPLN. To dosc budzetowe wioslo, bez ekstrawagancji - prosty mostek jedynie konstrukcji floyd rose (nie oryginal), przystawki tez takie z serii "byle byly", ale generalnie dosc solidnie zrobione i smigalo sie na nim jak po lodzie

Komentarz

• muflon
                                Pełne uzależnienie
                                • 2004
                                • 6763

Hmm, no to pozostaje zapytać: to kiedy forumowy jam?

Komentarz

Pracuję...