Gdyby ktos mial zyczenie i zbedne $50.000 to zapraszam do Chicago na sesje portretowa 
Cos dla onanistow sprzetowych.
Zwiń
X
-
-
-
-
Jak dla onanisty to tam jest za dużo o sztuce a za mało o sprzęcie.
Co to za obiektyw, ogniskowa, otwór? Stałka czy zoom?
Skąd sie bierze film metr czterdzieści na metr osiemdziesiąt ?
Jak się wyświetla z tyłu na tej "plazmie" obraz z obiektywu?
Czy to ma tilt/shift i inne ruchy?I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.Komentarz
-
Osobiscie tej "kruszynki" jeszcze nie widzialem, bo jest gdzies w drodze po Stanach, ale jak powroci do Chicago to napewno bede chcial ja( go ) zobaczyc - tylko zobaczyc, bo na portrecik niestety mnie nie stacJak dla onanisty to tam jest za dużo o sztuce a za mało o sprzęcie.
Co to za obiektyw, ogniskowa, otwór? Stałka czy zoom?
Skąd sie bierze film metr czterdzieści na metr osiemdziesiąt ?
Jak się wyświetla z tyłu na tej "plazmie" obraz z obiektywu?
Czy to ma tilt/shift i inne ruchy?
Komentarz
-
Przecież oni tego jeszcze nie zbudowali.
Mają jakis prototyp w Chicago, który nie nie jest mobilny i wygląda na zdjęciu jak fotomontaż, ale podobno robi już zdjecia.
Nic też nie widzę, żeby oferowali portrety dla ludności. Nawet za $10K.
$50k to wszystko co chcą uzbierać do Prima Aprilis żeby zabrać sie do konstrukcji.I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.Komentarz
-
takie rzeczy powstawały, zanim wymyślono powiększalnik (przy odbitce stykowej negatyw musi być wielkości odbitki)Komentarz
-
Nie wiem czy jest to prototyp, ale z tego co wiem to zdjecia juz robi. Jezeli jestes zainteresowany szczegolami to dzwon do Chad'a Monarchy 773/263-1950, moze dla Ciebie tak po kolezensku da rade nawet za $10.000 :wink:Komentarz
Komentarz