Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Canon-board IRC
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
-
A ja nie mam czasuZamieszczone przez JacChuck tez czasami wpada...
Wiem, ze jak juz wejde na kanal to nic nie uda mi sie zrobic bo wciagne sie w rozmowe
a terminy gonia
Pozdrawiam wszystkich ircownikow :grin:Komentarz
-
Oj prawda, prawda... Wciąga :-DZamieszczone przez [DoMiNiQuE]A ja nie mam czasu
Wiem, ze jak juz wejde na kanal to nic nie uda mi sie zrobic bo wciagne sie w rozmowe
a terminy gonia 
Komentarz
-
-
dla zdrowia ? heheh no na bank nie psychicznego
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.Komentarz
-
-
Są wakcjeZamieszczone przez Tomasz GolinskiSą wakacje, przypominam o naszym Ircu.
wiec mało osób korzysta z internetu , a jeszcze mniej osób korzysta z serwisow tematytcznych jakim jest CB nie mowiąc o IRCU , który jest w sumie dla zaawansoanych urzytkowaników neta.
Komentarz
-
-
Tia... a jak już się na ten nasz kanalik mały wejdzie to albo nikogo nie ma, albo nikogo nie ma...
is SILENCE
"Enjoy the silence."
---
Wróciłem...!
analog & digital / black & white / calm & easy...Komentarz
-
-
-
-
-
-
Niektorzy tak sie uzaleznili od America's Army, ze na IRCa nie maja czasuZamieszczone przez Tomasz Golinskiee, irc przy takim oGame czy x-wars, to softowy jest.
Komentarz
Komentarz