TVN Style : Jak robić piękne zdjęcia ?

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • jahjah1986
    Bywalec
    • 2010
    • 161

TVN Style : Jak robić piękne zdjęcia ?

Witam,

trafiłem wczoraj przypadkiem na serial Jak robić piękne zdjęcia? na tvn style , wygląda na to że emitują to we wtorki o godzinie 20.30. Program wygląda tak, że dwóch amatorów pod okiem kogoś bardziej obeznanego poznaje porady dotyczące foto, w każdym programie chyba inna dziedzina jest.

Zainteresowanych zapraszam do poszukania info o tym i obejrzenia

Pozdrawiam
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Nowe odcinki są emitowane w niedziele o 21.30.
    Ostatnio edytowany przez jahjah1986; 32476. Powód: Automerged Doublepost
    To tylko zabawa...nie spinajcie się...
  • spr
    Coś już napisał
    • 2010
    • 83

chyba chodzi o to...
    ...były 2 wcześniejsze odcinki ale widzę że zostały usunięte. w pierwszym odcinku było o portretach a drugim o fotografii ślubnej.

w programie są tylko uwagi dot kadru i kompozycji obrazu oraz sugestie i propozycje wykonania zdjęć.Szkoda że nie nadmienili że to program dla amatorów i że trzeba dużo pracy by osiągnąć naprawdę zadowalające wyniki.Dodatkowo obróbka, zdjęcia które robią amatorzy z małpkami cyfrowymi pokazywane są na ekranie po bardzo dobrej obróbce...teraz znowu będzie wysyp "fotografów" tak jak po szkole fotografii gw.
    Co weekend spotykam w pracy ludzi którzy zaczepiają mnie i mówią że też są fotografami... cokolwiek to znaczy nie wiele wnosi taka wypowiedź.

Ale fajnie że są takie programy tylko czemu wmawiają ludziom że będą pro po obejrzeniu takiego programu?
    L-dorado
    blog

Komentarz

• Bangi
      Moderator
      • 2010
      • 5499

Oglądałem w niedzielę końcówkę, tytuł programu jest chyba trochę zbyt patetyczny, ale w sumie coś tam można podejrzeć, zersztą ilość tego typu programów jest tak powalająca, że lepszy wróblel w garści...
      !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
      Zamieszczone przez spr
      (...) tylko czemu wmawiają ludziom że będą pro po obejrzeniu takiego programu?
      bo by nikt nie chciał oglądać
      Ostatnio edytowany przez Bangi; 34794. Powód: Automerged Doublepost
      SAMOLOTY CB
      SAMOLOTY lotnictwo.net
      SAMOLOTY OBRÓBKA Tutorial

Komentarz

• jahjah1986
        Bywalec
        • 2010
        • 161

Ja też oglądałem końcówkę jednego odcinka, ale powiem szczerze, że i tak ten program jest bardzo spoko w porównaniu z tym co inne programy oferują o tej godzinie
        To tylko zabawa...nie spinajcie się...

Komentarz

• Bangi
          Moderator
          • 2010
          • 5499

Zamieszczone przez jahjah1986
          (...)ten program jest bardzo spoko w porównaniu z tym co inne programy oferują o tej godzinie
          dokładnie!!!
          SAMOLOTY CB
          SAMOLOTY lotnictwo.net
          SAMOLOTY OBRÓBKA Tutorial

Komentarz

Pracuję...