Konkursik

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • hazan
    Zasłużeni
    • 2004
    • 1719

Konkursik

To moze teraz kiedy sie juz forum rozkrecilo jakis maly konkursik foto ??

Nagrode tez jakas wymyslimy
    Pozdrawiam
    Hazan
    Canon-board.info www.pytamy.pl
  • piotrkula
    Bywalec
    • 2004
    • 139

ja to mam mieszana uczucia co do konkursow. dobrze jak sa ale jeszcze lepiej jak ich nie ma, no bo jak porownac zdjecie 'portretowe' z pieknym robakiem wychadzacym spod liscia, jak prownac spokojny pejzaz z dynamicznym reportazem, jak porownac zdjecie czarno-biale z kolorowym, oba niosa zupelnie inne emocje? moze ja sie nie znam ale bez sprecyzowania tematu i konkretnych regol to chyba sie nie da, bedzie tak jak za pierwszym razem, duzo dyskusji nad tym ile ps mozna uzyc zeby zdjecie bylo jeszcze zdjeciem.

ale to moje skromne zdanie, mozna sie z nim nie liczyc , ale mozna tez sprecyzowac na czym konkurs mialby polegac
    pozdrawiam
    piotrkula

EOS A2E, Canon 50mm 1.8 Mk I,
    Canon 28-135mm 3.5-4.5 IS, Canon 100-300mm 5.6,
    VG-10, SpeedLite 540EZ

Komentarz

• Vitez
      zło konieczne
      • 2004
      • 19804

Ja raczej nie biore udzialu w konkursach. Za duzo fatygi z wybieraniem zdjecia, przygotowaniem, zrzekaniem sie praw autorskich , za duzy problem z subiektywnoscia ocen i niescisloscia kategorii...
      Mi wystaczy ze wrzuce gdzies fotke i ktos powie "o, ladne" a nie wygrywac jakies konkursy.
      Ale jak bedzie jakis do ktorego akurat bede mial bardzo odpowiednia fotke to pewnie zameiszcze 8)

Komentarz

• hazan
        Zasłużeni
        • 2004
        • 1719

Zamieszczone przez Vitez
        Ja raczej nie biore udzialu w konkursach. Za duzo fatygi z wybieraniem zdjecia, przygotowaniem, zrzekaniem sie praw autorskich , za duzy problem z subiektywnoscia ocen i niescisloscia kategorii...
        Mi wystaczy ze wrzuce gdzies fotke i ktos powie "o, ladne" a nie wygrywac jakies konkursy.
        Ale jak bedzie jakis do ktorego akurat bede mial bardzo odpowiednia fotke to pewnie zameiszcze 8)
        Troche za powaznie do tego podchodzicie - to ma byc lekk rozrywka - cos co sie robi dla przyjemnosci i checi pokazania swoich zdjęc.
        Pozdrawiam
        Hazan

Komentarz

• DariuszM
          Coś już napisał
          • 2004
          • 94

można robić zadania tematyczne żeby uniknąć kwestii: portet czy robak
          Canon 10D, EF 50mm 1.8, EF 28-135 IS, EF 70-210mm 3.5-4.5 EF-S 18-55mm, SpeedLite 550EX, Lander L830, Jeep Bag
          "...professionals only have a bigger trashcan."

Komentarz

• Vitez
            zło konieczne
            • 2004
            • 19804

Zamieszczone przez hazan
            Troche za powaznie do tego podchodzicie - to ma byc lekk rozrywka - cos co sie robi dla przyjemnosci i checi pokazania swoich zdjęc.
            Po prostu nie mam czasu na wyszukiwanie, przygotowywanie i przesylanie zdjec do specyficznych konkursow.

Komentarz

• hazan
              Zasłużeni
              • 2004
              • 1719

Zamieszczone przez Vitez
              Zamieszczone przez hazan
              Po prostu nie mam czasu na wyszukiwanie, przygotowywanie i przesylanie zdjec do specyficznych konkursow.
              Moze i ty nie masz ale jest jeszcze 300 innych osoób kótre mogą miec czas
              Pozdrawiam
              Hazan

Komentarz

• Vitez
                zło konieczne
                • 2004
                • 19804

Zamieszczone przez hazan
                Zamieszczone przez Vitez
                Zamieszczone przez hazan
                Cos cicho siedzi te 300 osob , jesli rownie aktywnie beda nadsylac zdjecia to "wyjdzie" ten konkurs

Komentarz

• hazan
                  Zasłużeni
                  • 2004
                  • 1719

Zamieszczone przez Vitez
                  Zamieszczone przez hazan
                  Zamieszczone przez Vitez
                  Zamieszczone przez hazan
                  Cos cicho siedzi te 300 osob , jesli rownie aktywnie beda nadsylac zdjecia to "wyjdzie" ten konkurs
                  LoL to Ci sie udalo - ale ja myśle że oni tylko czekają na sygnal i zaatakują w odpowiednim momencie
                  Pozdrawiam
                  Hazan

Komentarz

• DariuszM
                    Coś już napisał
                    • 2004
                    • 94

no to dalej - nadajcie coś
                    Canon 10D, EF 50mm 1.8, EF 28-135 IS, EF 70-210mm 3.5-4.5 EF-S 18-55mm, SpeedLite 550EX, Lander L830, Jeep Bag
                    "...professionals only have a bigger trashcan."

Komentarz

• Vitez
                      zło konieczne
                      • 2004
                      • 19804

Zamieszczone przez hazan
                      ja myśle że oni tylko czekają na sygnal i zaatakują w odpowiednim momencie
                      oni czekaja i ONI tez . Pamietaj... ONI sa wszedzie 8)

Komentarz

• mroczny
                        Początki nałogu
                        • 2004
                        • 292

oni czekaja i ONI tez . Pamietaj... ONI sa wszedzie
                        Vitez nie kuś losu bo alien znowu wróci w kolejnym, w cieleniu, a tego to nikt by nie chiał
                        NO, not one of the First Ones,
                        I AM THE FIRST ONE !!!
                        PS G3\512MB Kingston\UV Hoya\POL King

Komentarz

• 5R

Ja tam jestem za, na konkursach jest zdrowa atmosfera może nie o tyle rywalizacji co pokazania innego spojrzenia na zadany temat, wymiana takich mysli procentuje kolejnymi pomysłami na zdjęcia - reasumując kreatywne wydarzenie w życiu forumowicza
                          pozdro
                          MK

Komentarz

Pracuję...