Tim Hetherington i Chris Hondros zginęli w Libii

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • jahjah1986
    Bywalec
    • 2010
    • 161

Tim Hetherington i Chris Hondros zginęli w Libii

To tylko zabawa...nie spinajcie się...
  • BuRton
    Uzależniony
    • 2008
    • 681

Bardzo to przeżywam . O Timie sporo czytałem, dobry był np. artykuł w Press z 2007 r. Całkowicie poświęcił się mediom foto i filmowym. Był o rok młodszy niż ja. Jego ostatni wpis na Twitterze: "W oblężonym libijskim mieście Misrata, masowo ostrzeliwanym przez siły Kaddafiego. Ani śladu NATO". Przeklęte wojny ! Może po tej tragedii świat zrobi porządek z dyktatorem Kadafi ?
    Leica MP, 28/2, 35/2, 50/1.4, 75/2.8

Komentarz

• Shadow
      Pełne uzależnienie
      • 2004
      • 1572

No szkoda gości. Jakiś czas temu oglądałem dokument "Wojna Restrepo" który współtworzył Hetherington. Tym razem podeszli blisko, za blisko...

Komentarz

• jahjah1986
        Bywalec
        • 2010
        • 161

Zamieszczone przez BuRton
        Przeklęte wojny ! Może po tej tragedii świat zrobi porządek z dyktatorem Kadafi ?

Może świat nie będzie jednak taki kretyński i nie wywoła kolejnej wojny pod pretekstem "wojny o pokój" i nie będzie się wtykał wszędzie tam gdzie ciągną go polityczne interesy.....

PEACE
        To tylko zabawa...nie spinajcie się...

Komentarz

• BuRton
          Uzależniony
          • 2008
          • 681

Zamieszczone przez jahjah1986
          Może świat nie będzie jednak taki kretyński i nie wywoła kolejnej wojny pod pretekstem "wojny o pokój" i nie będzie się wtykał wszędzie tam gdzie ciągną go polityczne interesy.....

PEACE
          To jaką masz propozycję na rozwiązywanie problemów ludzi w krajach, gdzie zamordyzm jest na porządku dziennym a dyktatorzy robią co chcą ? Proszę bez wdawania sie w szczegóły typu: amerykanie sami podstawiają dyktatorów i mają w tym interes a potem ... To wiemy. Chodzi głównie o wpływy i pieniądze.

Komentarz

• Czacha
            fotograf
            • 2004
            • 4868

Szkoda chlopakow, po prostu podeszli za blisko .. taka praca, taka karma.
            https://www.piotrczechowski.pl

Komentarz

• Kolekcjoner
              Obertroll
              • 2006
              • 18793

Zamieszczone przez BuRton
              To jaką masz propozycję na rozwiązywanie problemów ludzi w krajach, gdzie zamordyzm jest na porządku dziennym a dyktatorzy robią co chcą ? Proszę bez wdawania sie w szczegóły typu: amerykanie sami podstawiają dyktatorów i mają w tym interes a potem ... To wiemy. Chodzi głównie o wpływy i pieniądze.
              Bardzo proszę nie kontynuować tych wątków. To nie forum społeczno-polityczne :cool:.
              "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
              Kapitan Wagner

Komentarz

• BuRton
                Uzależniony
                • 2008
                • 681

Zamieszczone przez Kolekcjoner
                Bardzo proszę nie kontynuować tych wątków. To nie forum społeczno-polityczne :cool:.
                Znowu pytanie bez odpowiedzi ;-) Życie jest brutalne

Komentarz

Pracuję...