cs5 glupie pytanie i kalibracja drugie

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Dzygit-Dublin
    Uzależniony
    • 2005
    • 754

cs5 glupie pytanie i kalibracja drugie

Witam

watek nie nadaje się do działu soft wiec wylądował tu .

właściwie to mam dwa pytania

1.Jedno to takie jak w macu w cs5 zrobić tak zęby odpalał się tak jak na pc bez przejrzystości pulpitu cs5.- wiem ze głupie ale drażni mnie to.

a drugie pytanie

Do posiadaczy skalibrowanych monitorów

Koledzy ,Towarzysze , Koleżanki :cool:

Mam dylemat myślę ze coś namieszałem w moim magicznym pudelku.
    Przejście miedzy podłożem a zderzakiem czy widać przejście stonowane czy się zlewa plama czarna .
    Sprawdzałem na 2 monitorach i szukam kogoś kto ma trochę lepszy monitor niż te do których porównywałem.Powoli zaczynam powątpiewać co do słuszności metody kalibracji mojego monitora głównego - myślę żeby zjechać go bardziej z jasnością świecenia - ale już jadę na 20 % i nie chce przedobrzyć.

Mial być efekt taki jak widzę u siebie ale czy ty drogi czytelniku tego posta widzisz lekkie przejście czy czarna plamę ???

Wiem ze można sprawdzić to drukując ale muszę obrobić foty na środę i nie mogę czekać na fotolab aż przyśle.

Pozdrawiam
    Darek
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    edit

proszę o wyśmiewanie w ciszy słowa "kaliobracja " z tytułu nie mogę edytować.
    Ostatnio edytowany przez Dzygit-Dublin; 3093. Powód: Automerged Doublepost
    pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....
  • photographus
    Początki nałogu
    • 2007
    • 434

Do "koliobracji" służy "koliobrator" a nie przykręcanie jasności. Przykręcać to sobie możesz. Śrubkę w rowerze. A zjechać... na sankach
    pozd®ówka
    regulamin pkt 8

Komentarz

• Dzygit-Dublin
      Uzależniony
      • 2005
      • 754

Zamieszczone przez photographus
      Do "koliobracji" służy "koliobrator" a nie przykręcanie jasności. Przykręcać to sobie możesz. Śrubkę w rowerze. A zjechać... na sankach
      pozd®ówka
      dzięki za wyczerpująca odpowiedz.
      pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....

Komentarz

• domero
        Bywalec
        • 2005
        • 155

Co do pyt. 2 - u mnie część zderzaka pod naklejką "Pirelli" zlewa się z plamą cienia pod samochodem.
        domero

Komentarz

• Dzygit-Dublin
          Uzależniony
          • 2005
          • 754

Zamieszczone przez domero
          Co do pyt. 2 - u mnie część zderzaka pod naklejką "Pirelli" zlewa się z plamą cienia pod samochodem.
          Dziękuje za odpowiedz domero - jednak trochę przesadziłem .

Darek

Komentarz

Pracuję...