Pozowała nago nad grobami
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
-
Taaaa... czymś takim to się policja zajmuje latami. Jak mi ćwirkneli rower z piwnicy to śledztwo było umorzone po 2 dniach.
Jako umarlakowi to by mi się nawet podobało :-)
Janusz,
Old enough to know better - but I do it anyway.Komentarz
-
Jak często w takich przypadkach od samej wiadomości lepsze są komentarze
.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Tak. To poważne przestępstwo. Człowiek przecież z natury rodzi się ubranym.... pokazanie ciała ludzkiego a w szczególności w tak "ludnym" miejscu to karygodne zachowanie w naszym wspaniałym XXI wieku
Oko plus aparat - dobrana para.
Komentarz
-
Ja osobiście raczej nie byłbym zachwycony, gdyby na grobie moich bliskich ktoś sobie bez pytania urządził tego rodzaju sesję i gdyby potem takie zdjęcia krążyły po necie.Komentarz
-
55D,16-200
----------------------------------------------Komentarz
-
Typowa pokazówka policji.
Cwaniaków w białych rękawiczkach złapać się nie da (albo nie wolno) to "latami" tracą czas i pieniądze na głupoty :O
Ale fotografa nie wsypała :-)
Komentarz
-
Mieliśmy tu już dość podobną przepychankę.
http://canon-board.info/showthread.php?t=71092Ostatnio edytowany przez Kolaj; 5109.Komentarz
-
Mnie też by nie przeszkadzało, ale jak tu powiedzieć żonie i dzieciom że daję kolegom fotografom przyzwolenie?Starając się być obiektywnym, wyrażam jednak subiektywną opinę.Komentarz
-
-
C40D + C18-55 IS + C70-200/2.8L + S8mm + C50/1.8 + Kenko x1.4 + Di622 + jakiś statyw mały i duży, UVki, polar, 200AW itd. :wink:Komentarz
-
Fakt jest faktem i nie zmienia to postaci rzeczy że nie jest to w dobrym guście i osobiście nie podoba mi się takie postępowanie. Niemniej jednak nikt tych zdjęć nie widział i trudno się odnieść do tego jak daleko posunęli się z tymi fotami. Media lubią się nadymać i niejednokrotnie potrafią przekręcić rzeczywistość. A policja no cóż trudno aby nie zareagowała, byłby pewnie kolejny skandal.EOS 40D,BG-E2N, 17-40/4 , 70-200/4 , 50/1.4, 85/1.8 ,T 28-75/2.8,
Nie kłóć się z idiotami ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniemKomentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
Komentarz