Nie wiem czy to już było ... ale te niespełna 50 luf ... robi wrażenie !!
Uonanisci? ;)
Zwiń
X
-
-
-
Tylko jeden?Zamieszczone przez Polaco...A lasek L'ek jest piekny, ale jest tam jeden z ...... zaprzyjaznionej grupy
A ja tutaj czytam, że w cywilizowanym świecie nikt Canona nie używa
Komentarz
-
Mam wrażenie że pan w okularach opowiada dowcip na temat tej drugiej firmy na N.350D+grip::EF 28-90/4-5,6::EF 50/1,8::EF 70-200/4
Komentarz
-
-
Komentarz
-
-
-
-
Ja widziałem coś takiego na żywo (przy okazji zlodowacenia w Versoix). Tyle, że facet z powyższego URLa miał gdzie uciekać - ten, którego ja widziałem wszedł na wąski falochron ustawiony prostopadle do kierunku fali :-) A wszystko przy mrozie -20 i porywistym wietrze....Zamieszczone przez C41photocrew
(pomijam że i ja miałem przy tej okazji podobną przygodę, choć nie aż tak harkorową)Komentarz
-
-
A zdjecia jakies zaprezentujesz z tej pol-harcorowej sytuacji ?Zamieszczone przez muflonJa widziałem coś takiego na żywo (przy okazji zlodowacenia w Versoix). Tyle, że facet z powyższego URLa miał gdzie uciekać - ten, którego ja widziałem wszedł na wąski falochron ustawiony prostopadle do kierunku fali :-) A wszystko przy mrozie -20 i porywistym wietrze....
(pomijam że i ja miałem przy tej okazji podobną przygodę, choć nie aż tak harkorową)
Komentarz
-
No zdjęć ze mną w roli głównej to rzecz jasna nie mam :-) Ale fotki z tzw. "okoliczności" już przytaczałem nieraz - są tu. Opisywany delikwent miał przygodę chyba gdzieś w tych okolicach. A zalały go fale sporo większe od tych :-)Zamieszczone przez PolacoA zdjecia jakies zaprezentujesz z tej pol-harcorowej sytuacji ?
Komentarz
-

Komentarz