Zdjęcia ślubne - emocje na twarzach fotografowanych osób
Zwiń
X
-
-
do tej pory robiłem tylko raz ślubne, ale właśnie mam sporo zapytań o takie zdjęcia, więc stąd temat
Tak się składa że tamte ślubne robiłem rodzinie, więc i atmosfera inna niż z kimś obcym. Doświadczenie w fotografii osób mam, ponad 90% fotek które pstrykam to zdjęcia osób, ale na ogół fotografuję jedną osobę i jakoś się dogaduję
Wiele wypowiedzi jest na temat alkoholu - zawsze unikam łączenia robienia zdjęć i "degustowania" trunków wyskokowych, miałem nastawienie że albo jedno albo drugie. A tu zaskoczenie i widzę że alkohol jest polecany by się zintegrować z młodymi
Komentarz
-
ja żartowałem (przez wszystkie lata, raz tylko wypiłem piwo na weselu, a tak to totalna abstynencja), ale nie wiem jak inni
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
pracowac nad sobą
Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
(R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)Komentarz
-
Komentarz
-
Ale masz duży, czarny aparat więc Ci twarzy nie widać
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---Komentarz
-
no tez prawda, haha
Swoja droga to nie jedyna trudnosc. Klienci zazwyczaj sa z tych ciemniejszych Afrykanczykow, a wszyscy co do jednego maja zamilowanie do bialych garniturow....
Dobrze ze nawet latem slonce nie wychodzi w UK za czesto zza chmur.
Zdazaja sie wam podobne przypadki, ekstrema ?Komentarz
-
Komentarz
-
Sądzę, że najważniejsze jest to, żeby unieć się wtopić w całą tą sytuację, nawiązać kontakt z młodymi. Oni wtedy są na luzie a Tobie łatwiej się pracuje.
Poniżej przykład sesji, na której opowiadałem kilka kawałó
Canon 5d MarkII, Canon 50d, Canon 50mm/1.4, Canon 24mm/1.4II, Canon 70-200/2.8 USM, Canon 580 EXII i dużo innych śmieci.
Pkt 8 regulaminu forumKomentarz
-
Komentarz
Komentarz