Zdjęcie pokoju z choinką za... 120tys dolarów..

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • jahjah1986
    Bywalec
    • 2010
    • 161

Zamieszczone przez namoamo
    Swoją drogą, przejrzałem obrazy google z tagiem "Diane Arbus" i ta choinka jest typowo w jej stylu. Więc przez pryzmat twórczości moze się nawet podobać.
    Mhm mi jakoś bardziej jej portrety sie kojarzą a nie choinki....w sumie ta choinka to jakaś dziwna jest jakby poprostu zrobiła przypadkowe zdjęcie na rodzinnej popijawie w święta i teraz ktoś uważa to za wybitne dzieło i inwestycje
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Zamieszczone przez MacGyver
    Gdy oglądam portretowe zdjęcia Cartier4-Bresson'a widzę fotograficzne arcydziela (to jest mój subiektywny pogląd, ale chyba nie tylko ja tak uważam) a pokrzywiony szerokim kątem pokój z nieostrym kawalkiem fotela u dołu sztuką dla mnie nie będzie nigdy.
    Może to sztuka dlatego, że to w miare stare, wiesz stary aparat, ta magia starości która tuszuje beznadziejność
    Ostatnio edytowany przez jahjah1986; 32476. Powód: Automerged Doublepost
    To tylko zabawa...nie spinajcie się...

Komentarz

• tapirek
      Coś już napisał
      • 2006
      • 52

Zamieszczone przez jahjah1986
      Mhm mi jakoś bardziej jej portrety sie kojarzą a nie choinki....w sumie ta choinka to jakaś dziwna jest jakby poprostu zrobiła przypadkowe zdjęcie na rodzinnej popijawie w święta i teraz ktoś uważa to za wybitne dzieło i inwestycje
      !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!

Może to sztuka dlatego, że to w miare stare, wiesz stary aparat, ta magia starości która tuszuje beznadziejność
      A może dlatego, że uznana artystka jaką była Diane Arbus nie stworzy juz niczego (bo nie żyje) i WSZYSTKO czego się dotknęła będzie coraz droższe? Zobaczcie co się dzieje po smierci Jacksona - wynajdują jakieś nagrania jego głosu z automatycznej sekretarki, żeby jeszcze wyciagnąć trochę grosza. Nie twierdzę, że to zdjęcie jest dobre, mnie też się nie podoba ale jakby mnie było stac to sam bym sobie takie kupił.

teraz ktoś uważa to za wybitne dzieło i inwestycje
      Inwestycję na 100%, czy wybitne dzieło, to nie wiem... Może chodzi po prostu o "patrz John, a tam obok Łorhola wisi Arbus"
      ~~~
      Canon EOS 5DII + 35/50/85 / Canon EOS 650 + kilka m42
      http://niewolnicyhistogramu.blogspot.com

Komentarz

• justanimage
        Bywalec
        • 2008
        • 237

Zamieszczone przez tapirek
        Inwestycję na 100%, czy wybitne dzieło, to nie wiem... Może chodzi po prostu o "patrz John, a tam obok Łorhola wisi Arbus"
        - Kochanie kupiłem Arbusa..
        - To postaw na stole w kuchni..
        ;-)
        600D + Tokina 19-35 + T28-75 + C50 1.4 + C70-210

Komentarz

• hiho2
          Dopiero zaczyna
          • 2009
          • 39

Płaci się za markę, nazwisko - ale nie wystarcza do tego tylko pasja i zdolności, trzeba mieć pieniądze na promocję i "plecy" żeby być z czyjegoś polecenia.

Komentarz

Pracuję...