O Canonie bardzo dużo...

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Kolekcjoner
    Obertroll
    • 2006
    • 18793

Zamieszczone przez SergioM
    Ten artykuł to naprawdę slaby, ale te komentarzu fanboyow i "profesjonalistów" to jeszcze gorsze
    A ja uważam że z tego wszystkiego to jeszcze najlepsze. Przynajmniej pośmiać się można .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Komentarz

• oxydum
      Bywalec
      • 2009
      • 230

komentarze faktycznie przednie, nawet wątek ślubny się objawił

niejaka jola:
      "Kiedyś trzeba było dać 1000zł za zrobienie zwykłego ślubu, przecież to był rozbój w biały dzień i cwaniactwo. Teraz każdy może zrobić perfekcyjne zdjęcie i w końcu ceny za fotki są normalne."

Ostatnio edytowany przez Kolekcjoner; 5969. Powód: OT
      EOS 5, 500N, 400D, 50D

Komentarz

• Kolekcjoner
        Obertroll
        • 2006
        • 18793

Poczyściłem. Panowie bardzo proszę o nie kontynuowanie tematów: materiałów wybuchowych, tworzyw sztucznych, zagadnień lingwistycznych itd.
        "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
        Kapitan Wagner

Komentarz

Pracuję...