Fotograficzne zapachy

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • akustyk
    gajowy
    • 2004
    • 12226

Zamieszczone przez dinderi
    To, że w Holandii "jedzie guanem", to wiadomo. W żadnym innym kraju tak nie woni na wiosnę Zastanawiam sie jednak, jak Ci się to kojarzy z fotografią?
    no jak robie zdjecia w plenerze, to to wdycham. no inaczej sie nie da.

fotografia, wbrew moze temu co na tym forum sie wydaje, to tez wykonywanie zdjec nie jedynie posiadanie sprzetu i rozterki nad kolejnymi zakupami :-D
    www albo tez flickr

Komentarz

• jacek_73
      Pełne uzależnienie
      • 2010
      • 2587

Zamieszczone przez Marcin K
      Moze sie nie znam zbyt dobrze, ale kiszonka, a obornik, to dwie rozne sprawy.
      Kiszonka to pasza, a obornik to nawoz.
      o kiszonce to sobie można poczytać tutaj: http://www.kpodr.pl/zwierzeca/bydlo/kiszonki.php

a obornik to po naszemu gnój...i tak od smrodów ciemniowych przeszliśmy do pól uprawnych aktualnie nawożonych :-D aby trzymać się jednak tematu wątku: mi fotografia nie kojarzy się z żadnymi zapachami, a osobiście lubię leśne powietrze (szczególnie wiosną).

Jestę fotografę
      miszcz martwi się o podpis

Komentarz

• dinderi
        Pełne uzależnienie
        • 2009
        • 3028

Zamieszczone przez akustyk
        no jak robie zdjecia w plenerze, to to wdycham. no inaczej sie nie da.

fotografia, wbrew moze temu co na tym forum sie wydaje, to tez wykonywanie zdjec nie jedynie posiadanie sprzetu i rozterki nad kolejnymi zakupami :-D
        Ach.... no tak. Zaćmienie mam jakieś Przecież Ty landszafciaż jesteś.
        Mi się fotografia w Holandii kojarzyła zawsze ze słomianowłosą Rodie i jej oczami pięknymi, jak u krów rasy Jersay Stąd pewnie to zaćmienie.
        Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
        09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Komentarz

• MacGyver
          Cenzor
          • 2006
          • 7043

Zamieszczone przez dinderi
          Ach.... no tak. Zaćmienie mam jakieś Przecież Ty landszafciaż jesteś.
          Z tym landszaftem to różnie bywa, bo landszaft zimowy w zasadzie nie pachnie niczym :-)
          Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Komentarz

• akustyk
            gajowy
            • 2004
            • 12226

Zamieszczone przez MacGyver
            Z tym landszaftem to różnie bywa, bo landszaft zimowy w zasadzie nie pachnie niczym :-)
            nie wiem jak w PL, ale ostatnio w niedziele jezdzilem troche po wiochach i... moze to kwestia topiacego sie sniegu... ale to "niczym" jednak tez dawalo

a w PL... w zimie, to oczywiscie jest raczej bez zapachow, chyba ze lasem iglastym w gorach.
            ale wiosna czy latem... pola pachna rzepakiem albo zbozem, lasy drzewem, laki kwiatami... cudowna sprawa...
            www albo tez flickr

Komentarz

• MacGyver
              Cenzor
              • 2006
              • 7043

Zamieszczone przez akustyk
              nie wiem jak w PL, ale ostatnio w niedziele jezdzilem troche po wiochach i... moze to kwestia topiacego sie sniegu... ale to "niczym" jednak tez dawalo
              Odwilż zazwyczaj odsłania brzydsza stronę otaczającej rzeczywistości :-)
              Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Komentarz

• Sergiusz
                Pełne uzależnienie
                • 2008
                • 2708

Nie przepadam za fotografowaniem krajobrazu bo zanim dotrę od samochodu na pozycję wyjściową to często trafiam na takie nie zawsze przyschnięte tematy. Dlatego jeśli już to fotografuję z drugiej linii. Choć i tak w odróżnieniu od wędkarzy nie muszę zabierać ze sobą mydła wystarczy teleobiektyw. I aby nie było, że to nasza domena zdjęcie zrobiłem na południu europy w naprawdę pięknym zakątku. I wspomnienia byłyby piękne gdyby nie ten zapach...

Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Komentarz

• WaldekA
                  Bywalec
                  • 2006
                  • 246

Zamieszczone przez Sergiusz
                  Nie przepadam za fotografowaniem krajobrazu bo zanim dotrę od samochodu na pozycję wyjściową to często trafiam na takie nie zawsze przyschnięte tematy. Dlatego jeśli już to fotografuję z drugiej linii. Choć i tak w odróżnieniu od wędkarzy nie muszę zabierać ze sobą mydła wystarczy teleobiektyw. I aby nie było, że to nasza domena zdjęcie zrobiłem na południu europy w naprawdę pięknym zakątku. I wspomnienia byłyby piękne gdyby nie ten zapach...

Normalnie aż poczułem:-( Fuuuuuuj...
                  Kiedyś tu była stopka:-)

Komentarz

Pracuję...