Czy ktoś może natknął się na wyżej pokazane stare logo canona w wysokiej rozdzielczości ? Na Google znalazłem tylko to co wyżej.
Poszukuje logo Kwanon
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
a próbowałeś w np. Corelu przekształcić to w krzywe i potem możesz sobie wyrenderować jaki chcesz rozmiar..5DmkI, C85f1.2|580 EXII| -
Komentarz
-
Jedynie to, ale nie jest wcale wieksze, a mniejsze
i 58 innych http://www.tineye.com/search/1aff09f...438c550872323/Komentarz
-
Próbowałem już używać tineye.com, nic popróbuje pokombinować z tym co mam.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Wiecie może jaki jest mail na który bym się mógł kogoś z canon zapytać ?Quidquid latine dictum sit, altum videtur.Komentarz
-
Na krzywe duzo ładniej się zamienia w darmowym inkscape. Corel pod tym względem akurat jest bardzo cienki.Komentarz
-
Ktoś już przerobił na wektory. Ale nie wiadomo, jak z logotypem, bo strasowane jest przeznaczone do druku t-shirtów.
W trasowanki można się bawić (soft jest mniej ważny), ale plik wejściowy musi spełniać jakieś przyzwoite normy jakości. W tym przypadku najlepiej byłoby porzeźbić od nowa. Chyba że satysfakcjonuje Cię takie coś.Kto tam znów rusza prawą? Lewa! Lewa! Lewa!Komentarz
-
no corel to tylko przykład był, dobrze wiedzieć że jest coś lepszego - pewnie się przyda
no ten pdf całkiem chyba fajny będzie i kolega z niego coś wyciągnieChyba że satysfakcjonuje Cię takie coś.5DmkI, C85f1.2|580 EXII|Komentarz
-
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.Komentarz
-
chyba numer 1 jest najlepszy5DMK3 z grypą, 5DMK2 też chory, 6D, 40D,1200D, 350D, C85 f1.8, C24-70 f2.8L, C70-200 f4 L IS, S 35 1.4 A, T 15-30 2.8, S 18-125 f3.5/5.6
, C430EX, YN-600EX-RT...i kit 
Komentarz
-
-
-
Komentarz
-
Jak ktoś chce to mogę wysłać te trzy pliki w wyżej rozdzielczości.Quidquid latine dictum sit, altum videtur.Komentarz
-

Komentarz