Cała prawda o forumowiczach ;)
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Ocho, widzę, że nasi rodzimi naukowcy depczą po piętach "Amerykańskim naukowcom". Czuję się smutny, rozgoryczony i poirytowany
-
-
-
Komentarz
-
..."Sprawdzili to naukowcy z Politechniki Warszawskiej "
a jakie oni mają kompetencje do robienia badań spolecznych ? CiekaweKomentarz
-
Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!Komentarz
-
są na forum naukowców więc się znają
A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971Komentarz
-
Komentarz
-
Jeśli to byli naukowcy z tego zakładu: http://www.ans.pw.edu.pl/pgis.php
to kompetencje mają, a przynajmniej mieć powinni ;-)Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutajKomentarz
-
Wniosek jest jeden im masz więcej postów na liczniku, tym większy smutas z Ciebie ;-)
A tak na serio to, nie ma co wszystkiego brać zbyt poważnie. Naukowcy już wielokrotnie udowodnili że nie są nieomylni.EOS 5DII// X100 // C 70-200 IS II // C 135/2 // S 50/1.4 // C 24/1.4 // 580EX II // 430EX II// SLIK 500DX// CDN...Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Jako człowiek młody, w sumie nie aż tak znowu bardzo dawno temu, miałem okazję poznać "badaczy" nastrojów społecznych bywalców klubo-kawiarni, aktywnych grup zainteresowań, itp.
Pamiętam jak w nieoczekiwanej, aczkolwiek szczerej rozmowie z "badaczami", usłyszałem wiele ciekawych informacji popartych zdjęciami z ukrycia. Wtedy po raz pierwszy poczułem się smutny i rozgoryczony.
Informacje takie jak dzisiejsza, sprawiają, że zaczynam się czuć podobnie...
Takie coś, psychologia określa jako zjawisko "deja vu" czy jakoś tak...C-F-K - foreverKomentarz
-
Komentarz