Portal dla fotografujących podróżników

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • maxpawel
    Zablokowany
    • 2006
    • 120

Portal dla fotografujących podróżników

Zapraszam wszystkich zainteresowanych do „mojej przestrzeni w sieci”. Ten portal nie jest dla każdego, ale jest dla wszystkich, którzy dzielą ze mną zainteresowania fotografią oraz podróżami.

Hasło „Twoja podróż z fotografią” oczywiście nie jest przypadkowe. Fotografia towarzyszy mi od 7 roku życia i dzisiaj patrzę na nią z perspektywy na tyle wielu lat, że gdybym chciał podjąć naukę to nie wiem, czy zostałbym przyjęty na uniwersytet trzeciego wieku.
    Ale „podróż z fotografią” trzeba też rozumieć wprost – jako łączenie dwóch pasji: fotografii i zamiłowania do podróży.

Wszyscy jesteście moimi gośćmi. Zapraszam Was i niezmiernie się raduję, że możemy razem porozmawiać zarówno o fotografii jak i o podróżowaniu, a najlepiej o fotografowaniu w podróży.

Na marginesie - użytkownicy wykorzystujących FireFoxa i do tego AdBlock, nie zobaczą wszystkich elementów strony dopóki nie przełączą go na nieblokowanie tej witryny. Niektóre obrazki interpretuje on jako reklamy. Wystarczy najechać kursorem na logo ABP, wcisnąć prawy klawisz myszy i przeczytać menu kontekstowe :-)
  • Kolaj
    Pełne uzależnienie
    • 2006
    • 3293

Zamieszczone przez maxpawel
    Użytkownicy wykorzystujących FireFoxa i do tego AdBlock, nie zobaczą wszystkich elementów strony dopóki nie przełączą go na nieblokowanie tej witryny. Niektóre obrazki interpretuje on jako reklamy.
    Bo niektóre elementy tej strony to są reklamy, więc interpretuje je najzupełniej prawidłowo

A w ogóle to powodzenia! I w prodóżach i w fotografii

Komentarz

• maxpawel
      Zablokowany
      • 2006
      • 120

Niezupełnie. Owszem, niektóre elementy są, ale na przykład przerzucanie zdjęcia reklamami nie są.
      Co ciekawsze - przerzucane zdjęcia rozpoznaje jako reklamy a przerzucane logotypy - już nie...

Komentarz

• rostek andrzej
        Bywalec
        • 2008
        • 218

Gratuluję stronki, a przede wszystkim pasji, którą podzielam :-D

Komentarz

• maxpawel
          Zablokowany
          • 2006
          • 120

Zamieszczone przez rostek andrzej
          Gratuluję stronki, a przede wszystkim pasji, którą podzielam :-D
          Mam nadzieję, że dołączysz ze swoimi zdjęciami i ciekawymi radami

Komentarz

• rostek andrzej
            Bywalec
            • 2008
            • 218

Z przyjemnością:-D

Komentarz

• najeli
              Uzależniony
              • 2008
              • 992

To ja się odezwę w drugiej połowie listopada jak wrócę z Nepalu (jeżeli mój aparat/karty przeżyją ;-))
              www.najeli.pl * fb.com/najeli.fotografia
              C5 * C5d * C40d * C17-40/4L * C50/1.4 * C85/1.8 * C100/2.8L * C70-200/4L * Samyang 8mm * 430exII

Komentarz

• maxpawel
                Zablokowany
                • 2006
                • 120

Nepal i Indie Północne fociłem jeszcze analogiem... Czekamy na Twoje foty.
                Również zapraszam na organizowane przez nas plenery fotograficzne :-)

Komentarz

• Viracocha
                  Uzależniony
                  • 2004
                  • 853

To może być naprawdę super sprawa. Już się zapisałem .

Komentarz

• Blindseeker
                    Uzależniony
                    • 2006
                    • 522

Ja się chyba również zapiszę - bo podróże i fotografia są także moimi pasjami.

Pozdrawiam!

Komentarz

Pracuję...