Witam, niedługo w sklepie nie dla idiotów, RTV, AGD będzie bez vatu, wiadomo jak się na tym wychodzi? Czy po prostu podnoszą ceny dzień przed a później obniżają niby "vatem"
Bez VATu
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
-
-
Komentarz
-
-
Czasami działa to prościej - po prostu znaczna ilość sprzętu w MM jest droższa niż w innych sklepach. W promocji "bez VAT" wychodzi podobnie. To nie jest sklep dla idiotów - żeby coś kupić z sensem, trzeba dobrze znać ceny u konkurencji lub chodzić do sklepu z jakimś PDA z 3G i sprawdzać na bieżąco w internetowych serwisach cenowych. Ja mam ogromne kłopoty, żeby coś kupić w MM - po prostu zwykle się to nie opłaca - za podobną cenę jak w "promocji", często towar można kupić gdzie indziej, bez oczopląsu, przepychanek i gorączkowego sapania innych aspirujących do nie bycia idiotami
.
Komentarz
-
-
obejmuja, obejmuja...
wsyzcy pisza jak bylo i jak jest a cz ktos pofatygowal sie sprawdzic?
na ostaniej promocju "bez VAT" w Saturnie 580EXII byla za 1499 zlLoading sig, please wait...
|||||||||||||----35%----------------
Canon EOS systemKomentarz
-
-
-
Tego można się spodziewać że ludzie będę stali w kolejce przed otwarciem jak po nowe dziecko Apple - Iphone 4Komentarz
-
No właśnie - za 50 zł więcej do dostania bez promocji w innych sklepach. Czyli w czasie wielkiej promocji taniej, ale niewiele...Komentarz
-
Dziwne. Jak chciałem kupić aparat z okazji tej promocji to powiedziano mi że sprzęt foto się nie zalicza. Ktoś mnie zrobił w bambuko
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
Komentarz