Pytania do filmówki...

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • MatusP
    Początki nałogu
    • 2008
    • 442

Coś dziwnego się dzieje, bo na kilku wyskakuje błąd. Te, które widziałem - jak dla mnie, zwykłe pstryki, sorry... Jedynie 2b nosi znamiona dobrego zdjęcia.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    I to z zapomnianych zawodów jeszcze jakoś się broni, ale też bez szału.
    Ostatnio edytowany przez MatusP; 21066. Powód: Automerged Doublepost
    BLOG

Komentarz

• k-9
      Bywalec
      • 2010
      • 247

hmmmm dzięki xD, fakt że niektóre 'pstyki' jeszcze nie mogę znaleźć swojego stylu. Z tego co się orientuje komisja która ocenia zdjęcia ma bardzo różne gusta. Osoby które wystawiały swoje prace (nie wiem czy to już był 2 etap) miały różne fotki też nie powalały, np. jeden chłopak miał same drzewa.... no to kurde co to miało być... Więc może akurat będę miał szanse... 1 się spodobają fotki bo coś w nich dostrzeże, a inne profesor powie że to szajs....

Komentarz

• iso400
        Dopiero zaczyna
        • 2007
        • 41

Z takimi zdjęciami i taką podbudową teoretyczną (a właściwie jej kompletnym brakiem) nie masz szans na przejście nawet 1. etapu.

Komentarz

• MC_
          Pełne uzależnienie
          • 2009
          • 3444

Powiem szczerze.
          Zdjęcia kiepskie. Reportaż - tragedia.

Komentarz

• k-9
            Bywalec
            • 2010
            • 247

iso400 ale czy ja powiedziałem, że nie mam wiedzy na temat zagadniej w fotografii?? NIE więc nie wiem po co piszesz jakieś głupoty...
            MC_ jesteś zapewne starszy i masz większe doświadczenie i swój styl no to normalne jest to że moje zdjęcia Ci nie przypadną zdjęcia... Mam dopiero 18 lat więc jeszcze nie do końca umie przekazać takich treści, które będą wypływać z zdjęcia i każdy będzie mówić 'wow'. Jak mówiłem mam kilka koncepcji które są dość oryginalne i niezwyczajne, tylko muszę znaleźć odpowiednią modelkę...
            ====
            Mam teraz pytanie dotyczące przedmiotów maturalnych i kurczę nie wiem które są uwzględniane... wos? wok? na stronie filmówki nic nie pisze... chyba, że liczy się teczka a matura ma mniejsze znaczenie

Komentarz

• MC_
              Pełne uzależnienie
              • 2009
              • 3444

Proponuję, abyś zadzwonił do szkoły i spytał.

Komentarz

• k-9
                Bywalec
                • 2010
                • 247

trochę sprecyzowałem kierunek i myślałem nad fotografią reklamową... Wydaje mi się, że kierunek jest dość fajny... Teraz jest dużo firm i cały czas nowe powstają więc każdy chce mieć reklamę... więc zgłaszają się do agencji reklamowych...
                ale kurdę żadnej szkoły o takim kierunku nie mogę znaleźć... Dobrze by były jakby nie były prywatne...

Komentarz

• madmaddie
                  • 2013
                  • 12

Odp: Pytania do filmówki...

odkopuję temat.
                  widział ktoś prace z portfolio tych, którzy się dostali? interesuje mnie ich poziom :>
                  „Bez przerwy pić też się nie da, więc się dokształcam”

https://www.facebook.com/foto50mm
                  http://www.podleszanska.com/

Komentarz

Pracuję...