Giełda Foto ... Katowice - Kraków

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • nate

Giełda Foto ... Katowice - Kraków

Witam,
    Czy ktoś może wie czy istnieją giełdy foto w Krakowie i/lub w Katowicach? Jeśli tak, to proszę o info. pod jakim adresem i w jakie dni jest otwarta.
    Pozdrawiam
    Mirek
  • Vitez
    zło konieczne
    • 2004
    • 19804

No patrz... wrzuciłem tytuł tego wątku w googla i znalazłem. Naprawdę podziwiam ludzi, którzy mają tyle czasu by czekać aż ktoś im odpowie na forum, zamiast użyć googla i od ręki znaleźć samemu .

Komentarz

• Tomsarz
      Coś już napisał
      • 2006
      • 91

Zamieszczone przez Vitez
      No patrz... wrzuciłem tytuł tego wątku w googla i znalazłem. Naprawdę podziwiam ludzi, którzy mają tyle czasu by czekać aż ktoś im odpowie na forum, zamiast użyć googla i od ręki znaleźć samemu .
      No patrz. Ja też podziwima ludzi, którzy potrafią tyle złośliwości napisać zamiast wkleić linki skoro już coś znaleźli.

W Krakowie nie ma typowej giełdy fotograficznej. W Katowicach kiedyś była na ul. Warszawskiej ale nie wiem czy nadal tam jest.

Komentarz

• Vitez
        zło konieczne
        • 2004
        • 19804

Zamieszczone przez Tomsarz
        No patrz. Ja też podziwima ludzi, którzy potrafią tyle złośliwości napisać zamiast wkleić linki skoro już coś znaleźli.
        A co w tym złośliwego?
        Dawanie wędki zamiast ryby zawsze jest bardziej opłacalne na przyszłość.

Komentarz

• pe.en.de
          Początki nałogu
          • 2009
          • 321

Zamieszczone przez Vitez
          A co w tym złośliwego?
          Dawanie wędki zamiast ryby zawsze jest bardziej opłacalne na przyszłość.
          Wędkę dałeś ale przy okazji sieknąłeś żyłką po łydkach.
          Starając się być obiektywnym, wyrażam jednak subiektywną opinę.

Komentarz

• irekaro
            Początki nałogu
            • 2007
            • 262

się czepiacie viteza. tyle razy było na forum pisane na temat gieldy w katowicach. ile można w kółko.... ma rację vitez - trzeba ruszyć półkólą a nie na gotowce iść.
            canon

Komentarz

• Tomsarz
              Coś już napisał
              • 2006
              • 91

Ciekawa teoria. Idąc za ciosem to powinno się zamknąć to forum bo odpowiedzi na wszystkie tematy poruszane na nim można znaleźć w internecie trzeba tylko ruszyć półkulą,a nie połkólą.

Komentarz

• gonzo44
                Pełne uzależnienie
                • 2005
                • 1304

Idźmy dalej i zamknijmy większość internetu, przecież wystarczy wyjść z domu, pójść do biblioteki albo zapytać babcie na ławce pod blokiem...
                Moje zdjęcia na CB

Komentarz

• matefusz
                  Dopiero zaczyna
                  • 2009
                  • 49

Ciekawa teoria. Idąc za ciosem to powinno się zamknąć to forum bo odpowiedzi na wszystkie tematy poruszane na nim można znaleźć w internecie trzeba tylko ruszyć półkulą,a nie połkólą.
                  Czasami też mam takie wrażenie.

Wracając do giełdy, @Vitez, linknij bo z ciekawości zobaczę co wygooglowałeś.

Pierwsze strony zarówno na zapytanie "giełda fotograficzna Katowice" jak i "giełda fotograficzna Kraków" prowadzą do stron, na których ostatnie posty były napisane kilka lat temu i podane adresy lokalizacji są dawno nieaktualne.

Komentarz

• Vitez
                    zło konieczne
                    • 2004
                    • 19804

Ciekawa teoria. Forum służy do dyskusji, nie myl go z infolinią.
                    Ja widzę potężną różnicę pomiędzy traktowaniem forum jako "ja zadam pytanie a wy mi odpowiedzcie, bo przecież po to jest forum" a "mam taki problem/ciekawostkę, co Wy na to" .

Zamieszczone przez matefusz
                    Wracając do giełdy, @Vitez, linknij bo z ciekawości zobaczę co wygooglowałeś.

Pierwsze strony zarówno na zapytanie "giełda fotograficzna Katowice" jak i "giełda fotograficzna Kraków" prowadzą do stron, na których ostatnie posty były napisane kilka lat temu i podane adresy lokalizacji są dawno nieaktualne.
                    Nie zamierzam za kogoś szukać. Podałem wędkę ale nie będę jej trzymał i za kogoś łowił bo jemu nie wychodzi .
                    Wyszukwianie informacji w internecie powinno wyglądać mniej więcej tak:
                    Krok 1. - użyć google
                    Krok 2. - dowiadywać się dokładniej w znalezionych tematach z google, użyć wyszukiwarki w jakimś znalezionym forum, zamiast zakładać nowy wątek na pierwszym lepszym forum.

Zresztą Pkt 3. naszego Regulaminu wyraźnie o tym traktuje , jak również ten fajny poradnik: http://rtfm.killfile.pl/#zanim

I tym optymistycznym akcentem zamykam. Tym bardziej że autor wątku zlał go najwidoczniej... zapewne licząc na to że trafił na infolinię a nie na forum .

Gdyby ktoś się uparł kontynuować dyskusję na temat giełd foto w Katowicach czy w Krakowie to polecam:
                    http://canon-board.info/announcement.php?f=11&a=20 i wpisać "giełda foto Katowice" albo "giełda foto Kraków" i kontynuować w odpowiednim wątku.
                    Ostatnio edytowany przez Vitez; 18.

Komentarz

Pracuję...