Na pomoc Wisle!!!!

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Tomasz Golinski
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 8623

Hydepark
    Rozmowy o wszystkim i o niczym - byle by byly choc troche zwiazane z fotografia
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

Komentarz

• DoMiNiQuE
      Pełne uzależnienie
      • 2004
      • 3548

Zamieszczone przez Tomasz Golinski
      Hydepark
      Rozmowy o wszystkim i o niczym - byle by byly choc troche zwiazane z fotografia
      wydaje mi sie, ze ten topic ma wiecej wspolnego z fotografia niz topici w stylu: chinka chiku chiku linka, kilka watkow WITAM! itp... ;-)

Komentarz

• CYNIG
        Uzależniony
        • 2005
        • 694

Zamieszczone przez aqua
        I to mi sie podoba Polska specialnosc, zeby zrbic cos dobrego w tej Polsce to niema, ale zeby z krtykowac to kazdy.
        "Grunwalld pomscimy"
        Zrozum ze robienie czegokolwiek na podstawie jedynie tego tekstu to zwykle pieniactwo. Znasz argumenty drugiej strony? Wiesz po co chca to dziadostwo budowac? Ja nie wiem, no to jak mam zabierac glos nie znajac argumentow obydwu stron?
        Niestety ale wszyscy "pseudoekolodzy" robia niestety wiele zlego i zrazaja do sprawy ochrony srodowiska normalnych ludzi.
        Przyklad - prosze bardzo. "nie zgadzamy sie na poprowadzenie ostatniego kawalka drogi zamykajacego obwodnice dookola Krakowa bo zniszczy to wazne tereny zielone" OK i w efekcie budowa wstrzymana na jakis czas a caly tranzyt leci przez srodek Krakowa pod oknami ludzi tam mieszkajacych.
        Ostatnio edytowany przez CYNIG; 1054.
        https://500px.com/tkasiak/galleries

Komentarz

• muflon
          Pełne uzależnienie
          • 2004
          • 6763

Zamykam zanim się zacznie kolejna pyskówka bez związku z tematyką i zaśmiecająca archiwum.
          zdjęcia lotnicze - zdjęcia ogólnie - airshow-reviews.com

Komentarz

Pracuję...