Darmowe warsztaty foto, video i inne. Mistrzowie swoich dziedzin mówią do ludu!
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
taaa...
Niektóre rzeczywiście free....
WEEK 2 na ten przykład:
1 - Introduction (1:31) - Watch
2 - Cameras (16:45) - Purchase Course
3 - Sensors (34:14) - Purchase Course
4 - Light Meter (16:03) - Purchase Course
5 - Shutters & Shutter Speed (27:30) - Watch
6 - Odds & Ends (27:37) - Purchase Course
7 - Homework Assignment (1:51) - Watch
Różowo jak w tytule więc nie jest... -
-
Sądząc po Twoim wątku galeriowym to albo kursy są na marnym poziomie albo nie kleisz po angielsku...Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.Komentarz
-
Po prostu ich nie oglądam. Dzisiaj na nie wpadłem dopiero. Bardziej niż fotografią (z której zaprezentowane informacje mam już przyswojone - przykładowe : "czemu na obiektywie nie ma pierścienia przysłony" i takie tam inne basic'ki) jestem zainteresowany HDDSLR Videło.Komentarz
-
Póki co to jeszcze nie ma lustrzanki, którą da się kręcić filmy. Możliwość kręcenia a samo kręcenie to dwie różne rzeczy. Myślałem, że to wiesz.Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.Komentarz
-
I już offtopic, co nie?
Już od pół roku jestem świadomy wszystkich wad 5d2 i pomimo tego będę nim kręcił filmy, bo na REDa mnie nie stać.Komentarz
-
-
Skasowali mi ;(Komentarz
-
Harry Potter, Slumdog, ostatecznie Dr House - również 5d2. Twórcy tych filmów też są pomyłką. Świat nie istnieje. Istnieję ja. Ja i Moja Droga.Komentarz
-
Krecic sie da, ale na dzien dzisiejszy 5D2 jest slabszy od kazdej zaawansowanej kamery ... jedynie glebia ostrosci robi wrazenie, ale nie sama glebia czlowiek zyje.Komentarz
-
Rolling shutter, brak fullres wyjścia HDMI (focus pulling na zewnętrznym monitorze - zapomnij), kichowaty algorytm downsamplingu i filtr AA niedopasowany do 1080p.
Tak, wiem o tym wszystkim. Mimo to - nadal będę kręcił piątką
Komentarz
-
-
http://www.usa.canon.com/dlc/control...articleID=2326
może i 5DmII nadaje sie tylko do tarcia chrzanu ale innym to nie przeszkasza w robieniu porzadnych filmów.EOS 5, 500N, 400D, 50DKomentarz
-
Komentarz