Szukam adresu strony

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Słowik
    Dopiero zaczyna
    • 2006
    • 40

Szukam adresu strony

Parę lat temu byłem na polskiej stronie poświęconej naukowej i teoretycznej stronie fotografii - były tam artykuły o rozdzielczościach kątowych i temu podobnych rzeczach.
    Strona wyglądała profesjonalnie i miała chyba własną domenę .pl. Macie jakiś pomysł, co to mogła być za strona?
  • pe.en.de
    Początki nałogu
    • 2009
    • 321

Aby nie zakładać nowego wątku.
    Kilka razy zdarzyło trafić mi się na strony, w których prezentowano modelkę w studio i sposób ustawienia światła. Ot takie poradniki jak ustawić światło aby uzyskać konkretny efek.
    Jako że zdjęć takowych nie wykonywałem, nie zapisałem sobie nigdzie tych stron, toteż teraz mam problem z ich odnalezieniem. A nawet nie wiem co mógłym wpisać w wyszukiwarkę.
    Czy ktoś może mi pomóc i wskazać taką stronę?
    Starając się być obiektywnym, wyrażam jednak subiektywną opinę.

Komentarz

• DarekB
      Bywalec
      • 2005
      • 182

In the Fall of 2009 the concept of Strobox was brought to life through an iPhone app. In 2010, we created a community site to share the diagrams generated by that app. And in 2011, we published our first book. A few years later, you are holding in your hands the result of what has become our annual tradition. It contains a selection of fifty of the most amazing and popular photos shot by just as many talented community members from every category you can imagine.⁣ ⁣ Similar to previous volumes, we asked photographers to provide more detailed background and technical stories than are available on our website. A selection of photos were chosen from those submitted to the website during the previous year and an external expert helped to curate and select those that would make it into this book.

Komentarz

• miszaqq
        Uzależniony
        • 2006
        • 678

Zamieszczone przez DarekB
        swietna stronka, dzieki
        EOS x2, sloik x5, blyskotki x6

Komentarz

• pe.en.de
          Początki nałogu
          • 2009
          • 321

O to, to. Dziękuję.
          Chyba że jeszcze ktoś zna podobną?

Komentarz

• Sergiusz
            Pełne uzależnienie
            • 2008
            • 2708

Co prawda nie jest to strona ale pozycja jest naprawdę dobra http://www.galaktyka.com.pl/product,,460.html
            Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Komentarz

• pe.en.de
              Początki nałogu
              • 2009
              • 321

Szukany efekt:

Chodzi mi głównie o uzyskanie tego efektu (jakie i ile lamp potrzeba do uzyskania efektu ostrego słońca na planie)

Komentarz

Pracuję...