Masakra kormoranów w rezerwacie przyrody

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • ripek
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 1486

Ja już dawno przestałem starać się zrozumieć co na tym świecie się wyprawia.

Dobrze że nie zginęły wszystkie - oby w następnym sezonie "uzupełniły" liczebność.

[']
    Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Komentarz

• sp7uto
      Dopiero zaczyna
      • 2005
      • 21

Witajcie !

Mieszkam około 20 km od miejsca ZBRODNI. Bywam w tamtej okolicy od czasu do czasu. Jestem przekonnay o tym, że ludzie coś wiedzą, ale...
      Jako ciekawostkę dodam, że sprawa została niedawno umorzona
      Nic w tym dziwnego bo żyjemy w kraju, gdzie nawet morderstwo człowieka nie jest ważne

Komentarz

• Jac
        Pełne uzależnienie
        • 2004
        • 4813

Zamieszczone przez sp7uto
        Jako ciekawostkę dodam, że sprawa została niedawno umorzona
        wlaśnie o tym tutaj pisze i sprawa nie tyle umorzona, co winnym stal sie "silny wiatr"

jakim trzeba byc debilem zeyby dojsc do takich wnioskow
        Instagram

Komentarz

• madallenka
          Początki nałogu
          • 2005
          • 361

Mi się to w głowie nie mieści...trudno wyrazić to co się czje po przeczytaniu tego wszystkiego... ;(

A sprawcy będą działać dalej [SIC!]
          "I love You Cię" Lisku...
          Galeria

Komentarz

• mxdanish
            Uzależniony
            • 2005
            • 632

To się nazywa Polska!!!
            5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
            RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC

Komentarz

• sp7uto
              Dopiero zaczyna
              • 2005
              • 21

Jeśli idzie o prokuraturę (miejscową), to PODOBNO "przyklepuje" ona to, co "podetkną" im policjanci. Częstokroć nawet nie czytając treści akt. Są to opasłe tomiska, których niesposób przeczytać w jeden dzień. Ostatnio przekonał się o tym pewien człowiek, który ze swoja sprawą miał nieszczęście tam trafić...
              LUDZIE ! My żyjemy w tak nieprawdopodobnie zafajdanym kraju, że słów brak.
              Zwłaszcza TU - na prowincji, gdzie rządzi sitwa. Widzę to przy okazji WSZELKICH wyborów, potem na oficjalnych spotkaniach WSZYSCY przy korytach są kolegami. KANAŁ !!! I niech nikt się nie dziwi, że co bardziej myślący emigrują za granicę, gdzie liczą się umiejętności i rozum a nie układziki....

Komentarz

• kocis
                Początki nałogu
                • 2005
                • 472

To jest bardzo podobna sytuacja jak z podsypywaniem trucizny dla dzików.
                300D; 17-40/4L; 24-105/4L; 70-200/4L; 430EX

Komentarz

Pracuję...