jak niszczy ślubny a jak reporter
Zwiń
X
-
-
He he, tak wiele, że przestały być dziwne
Mam pytanie do Autora - dlaczego tytuł nie brzmi: Jak zużywa ślubny, a jak fotoreporter?EOS - conditio sine Kwanon...Komentarz
-
Canon RULEZ! ;>>Na tym forum jest wiele dziwnych kultów.5dmk2/5d/C85 1,8/C50 1,4/C24LII 1,4/C15mm 2,8Komentarz
-
Komentarz
-
przecież napisałem że nie ważny jest sprzęt
wiec po co do najkona chcesz przejsc ?
5dmk2/5d/C85 1,8/C50 1,4/C24LII 1,4/C15mm 2,8Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
nie dziwak, tyko każdy fotoreporter orze jak może. To, że zrobi ślub to nic dziwnego. Dobre pieniądze, a warunki pracy zdecydowanie inne niż w typowej pracy fotoreportera.Komentarz
-
-
-
W ciagu ostanich 14 miesiecy zrobilem moim d700 ok 40 tys klatek...czlowiek ktory go kupil zapytal czy uzywalem w rekawiczkach bo nie ma sladu uzywania....kupilem 1dsIII i przy przebiegu 6700 klatek wymienilem migawke na nowa...zaznaczam ze aparat jest jak "wyjechany przed momentem z fabryki" wiec nie ma absolutnie zadnej reguly...o sobie moge powiedziec tylko ze dbam o sprzet ale bez przesady, to narzedzie ktore z racji swojej wartosci i funkcji wymaga po prostu dobrego sie z nim obchodzenia...czy jestem amatorem czy zawodowcem...trudno mi orzecOstatnio edytowany przez Conik; 157.Komentarz
-
I po to kupuje się eLki. Jeśli nie wykażesz nadmiernej nonszalancji w ich traktowaniu (zrzucanie na beton, upuszczanie w błoto itp) to służą bardzo długo, mimo że czasami w coś stuknął a innym razem pokryje je gruba warstwa opadającego kurzu.Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutajKomentarz
Komentarz