Przesądy Fotograficzne....

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • XLesio
    Uzależniony
    • 2008
    • 515

Zamieszczone przez Max_im
    nowszy aparat zmieni mnie w lepszego fotografa
    Analogicznie (lubię to słowo ) do tego co powiedział Max_im:
    • AMATOR - Jak kupię więcej megapix, to:
    • 'ŚWIADOMY' AMATOR - Jak kupię lustrzankę, to:
    • 'PRO' - Jak kupię eLę za czy tysie, to:

: będę robił zajebiastsze zdjęcia
    "Naród wspaniały, tylko ludzie k**" - J.Piłsudski
    EOS RT + Elan 7e (EOS 30 + BP300) + EOS v300 + REBEL GII + Eos 700 + Canon Canonet GIII QL17 + 450d
    C 50 f1.8 I i II / C 28 f2.8 / C 70-210 f4 / T 17-50 f2.8 XR Di / Tokina 19-35 f3.5-4.5 / S 28-105 f2.8-4 ASPH / + pierścieni dużo + różnetakie kolorowe + manfrottka + EPSON Photo Perfection v350

Komentarz

• HuleLam
      Pełne uzależnienie
      • 2006
      • 1641

Zamieszczone przez KrzysK
      - masz ochotę na zdjęcia - weź komórkę z aparatem (po ulicach też hulają dresiarze, ale z komórką łatwiej uciec.
      Chyba że SAGEM ;-)
      zdRAWki
      Fotograf platoniczny

Komentarz

• Chris_11
        Uzależniony
        • 2006
        • 572

Zamieszczone przez Slider
        Ja słyszałem, że jak w piątek 13-tego zrobisz kiepskie zdjęcie, to będzie Cię przez 7 dni prześladował pech. Pierwszego dnia wyskoczy Ci err99, drugiego co najmniej 5 hot-pixeli i zatnie się przysłona, trzeciego odklei się lustro, potem piny w gnieździe sie wygną, piątego dnia aparat bedzie niedoświetlał o 1.5EV, szóstego wykaże FF/BF, a na końcu migawka Ci padnie..
        ..a jak modelka na sesji będzie źle umalowana to soczewki w obiektywie pekną
        A ja wiem, jak sprawić, by ta klątwa na Tobie nie ciążyła...
        Trzeba 30 razy obiec dookoła swój własny statyw ustawiony w geometrycznym środku Polski, robiąc zdjęcia komórką w rękawicy bokserskiej, dokładnie co 1/4000 sekundy wykrzykując: "śledziku zniknij!"
        Nieważne, czym... Ważne, jak...

Foto-Blog

Komentarz

• oxydum
          Bywalec
          • 2009
          • 230

Trzynastego nie pluj na wietrze, bo naplujesz sobie na wyświetlacz a trzynastego w piątek na wyświetlacz, obiektyw a dodatkowo do torby
          EOS 5, 500N, 400D, 50D

Komentarz

Pracuję...