Forum Fotografów Ślubnych

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • odi
    Bywalec
    • 2005
    • 141

Heh, nie jesteś sam, ja też czekam. Kwestię odrzucenia łatwo sprawdzić na stronie forum, gdzie prezentowani są wszyscy użytkownicy, jeśli tam jesteś a dostępu nie otrzymałeś, to znaczy że czekasz.
    A tak w ogóle Zbyszku, to z racji tego, że jesteś użytkownikiem forum Canonowego, to po znajomości powinniśmy być potraktowani w selekcji w sposób ulgowy:P
    pkt 8 regulaminu

Komentarz

• kpinek
      Coś już napisał
      • 2009
      • 75

Tylko PRO ;-) (ech, wojkij usunął swoje kolejne przewrotne pytanie)
      Btw, tak jak to wspomniał Odi, wszyscy którzy mają galerie ślubne na CB z dużą ilością pozytywnych głosów powinni być automatycznie akceptowani na FFŚ.
      Ostatnio edytowany przez kpinek; 25290.

Komentarz

• h4ry
        Bywalec
        • 2009
        • 155

"powinni powinni..." to ich forum i ich zasady. jeśli ktoś ustala sobie selekcję to albo się podporządkuj albo daj spokój, dla mnie proste.
        5DmkII 5D C15/2.8 C35L/1.4 C50/1.4 C85/1.8 C70-200L/4IS 580EXII 430EXII SB-28 EIZO/S2433W Dell/E1705

Komentarz

• wojkij
          Pełne uzależnienie
          • 2007
          • 1915

Zamieszczone przez kpinek
          Tylko PRO ;-) (ech, wojkij usunął swoje kolejne przewrotne pytanie)
          Doczytałem w zasadach opublikowanych na tym forum.
          www.kwapisz.org

Komentarz

• kpinek
            Coś już napisał
            • 2009
            • 75

te "powinni powinni..." to tak z przymrużeniem oka, chociaż niewątpliwie przyśpieszyło by wydanie werdyktu

Komentarz

• zkruk
              Dopiero zaczyna
              • 2007
              • 31

hehehe
              na forum Nikona też jestem - a to oznacza, że 80% ruchów powinno być przyspieszanych...

brzmi to niczym
              Prosimy złożyć podanie z aplikacją. Termin rozpatrywania podania wynosi 4 tygodnie. Możesz także złożyć podanie o przyspieszenie rozpatrywania podania. Termin rozpatrywania podania o przyspieszenie rozpatrywanie podania wynosi 4 tygodnie.

Mam świadomość że nie działa to doskonale... wiem, bije się w pierś.
              Mam w głowie pewne usprawnienie tematu i zostanie ono wdrożone. W przyszłości...
              Obecnie głównym problemem jest fakt, że na rozpatrzenie czeka długa kolejka osób...

Co do zarzutu "selekcja"
              taka była wola większej grupy ludzi - i ja rozumiem tą wolę... Forum jest forum zamkniętym, dla bardzo wąskiego grona osób... Przynależność do forum ma być pewnego rodzaju gratyfikacją i pokazaniem klientowi - aha - on już coś potrafi...
              Tu nie chodzi o tępienie konkurencji - lecz o jej rozwój - ale niestety - szkoły fotografii to inny adres...

Przeglądając zgłoszenia niektórych osób mam wrażenie, iż nawet szkoła fotografii niewiele mogłaby pomóc... i takich zgłoszeń jest ok 50%....
              Forum pomoże rozwijać się - ale tym którzy potrafią robić zdjęcia, chcą zostać fotografami ślubnymi - ale zarazem mogą pokazać iż na chęciach się nie skończy. Tak mniej więcej to wygląda...

Komentarz

• arturs
                Pełne uzależnienie
                • 2006
                • 4196

Zamieszczone przez zkruk
                Zbyszek Kruk nie ma w nosie - tylko do końca października nie są rozpatrywane zgłoszenia.
                Jest ich zbyt dużo... a sezon w szczycie...
                A zgłoszenia rozpatruje grupa osób - nie ja sam... coby nie było, że kreuje się na niewiadomo kogo..
                to wiadomo, tylko że sam piszesz:

Zamieszczone przez zkruk
                Prosimy złożyć podanie z aplikacją. Termin rozpatrywania podania wynosi 4 tygodnie. Możesz także złożyć podanie o przyspieszenie rozpatrywania podania. Termin rozpatrywania podania o przyspieszenie rozpatrywanie podania wynosi 4 tygodnie.

Mam świadomość że nie działa to doskonale... wiem, bije się w pierś.
                Mam w głowie pewne usprawnienie tematu i zostanie ono wdrożone. W przyszłości...
                Obecnie głównym problemem jest fakt, że na rozpatrzenie czeka długa kolejka osób...
                i pewnie o te 4 tygodnie chodzi..
                ja drugie podejście do zapisania się zaliczyłem jakoś pod koniec lipca ale sądząc z listy użytkowników to nie są weryfikowani od połowy czerwca a to już trochę dłużej niż "zwyczajowy" poślizg.. i w sumie o to chodzi - trzeba było napisać w regulaminie że "nowi" przyjmowani są od listopada do maja i by było po temacie, a tak to potem tacy marudzący jak my się produkują

Zamieszczone przez zkruk
                Co do zarzutu "selekcja"
                taka była wola większej grupy ludzi - i ja rozumiem tą wolę... Forum jest forum zamkniętym, dla bardzo wąskiego grona osób... Przynależność do forum ma być pewnego rodzaju gratyfikacją i pokazaniem klientowi - aha - on już coś potrafi...
                Tu nie chodzi o tępienie konkurencji - lecz o jej rozwój - ale niestety - szkoły fotografii to inny adres...

Przeglądając zgłoszenia niektórych osób mam wrażenie, iż nawet szkoła fotografii niewiele mogłaby pomóc... i takich zgłoszeń jest ok 50%....
                Forum pomoże rozwijać się - ale tym którzy potrafią robić zdjęcia, chcą zostać fotografami ślubnymi - ale zarazem mogą pokazać iż na chęciach się nie skończy. Tak mniej więcej to wygląda...
                ja akurat o selekcję jakiejś pretensji nie mam, dostałem swego czasu pewne uwagi (głównie strona itp. ), zostały wdrożone i zobaczymy co z tego będzie

Zamieszczone przez himi
                Ja nie zasłużyłem, by być w tym zacnym gronie. Gnioty walę chyba...Już nie pamiętam kiedy posłałem pytanie w tej sprawiePociesza mnie jednak to, że nie ja jeden. Jak MM też nie dostąpił tych łask to jakoś mi raźniej. Bo cenię go za zdjęcia. Arturs- ty też? Załóżmy kącik ignorowanych FFŚ
                hehehe...chyba nie przestałeś sypiać przez to ?

Zamieszczone przez himi
                Nie ukrywam, że zależało mi na uczestnictwie, ale cóż. Głową muru nie przebiję. Wciąż jednak nie wiem, czy mam spadać, czy ktoś jeszcze nie obejrzał folio
                no i w sumie o to chodzi.. co do "merytorycznych" zarzutów to można zawsze jakoś się bronić itp. ale jak nie ma komu nawet tych zarzutów postawić to już gorzej ,
                ale chociaż jest postęp - Zbyszek chociaż wie że kolejka się wydłużyła i tupie przed wejściem
                5DmkI, C85f1.2|580 EXII|

Komentarz

• ripek
                  Pełne uzależnienie
                  • 2005
                  • 1486

Zamieszczone przez MM-architekci
                  A nie po sezonie juz ;] , tak czy owak , jak myslalem czekac trzeba ale dobrze wiedziec
                  Sezon się kończy wtedy gdy wszyscy klienci odbiorą to co w umowach. W dobrym wypadku sezon kończy się jeszcze tego samego roku
                  Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Komentarz

• MM-architekci
                    Pełne uzależnienie
                    • 2008
                    • 2227

no tak , w sumie racja , i ja jeszcze sezony nie zakonczylem , niestety heh

sie temat rozwinal a ja tylko spytac o drobiazg chcialem ;]
                    no comment...

Komentarz

• merger
                      Uzależniony
                      • 2006
                      • 619

Zamieszczone przez ripek
                      Sezon się kończy wtedy gdy wszyscy klienci odbiorą to co w umowach. W dobrym wypadku sezon kończy się jeszcze tego samego roku
                      o tak, dobrze napisane.
                      5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
                      430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR

adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB

Komentarz

• newsmen
                        • 2009
                        • 10

forum

a ja sie nie dostałem...bo jestem z tej 50 ze i akademia nie pomoze..
                        szkoda bo podobno człowiek uczy sie przez całe zycie.....ale szanuje ogradzanie sie specjalistów...choc ich poznac nie bedzie mi dane
                        Fotografia necesse est ....

www.newsmen.digart.pl

Komentarz

Pracuję...