Wywiad z miclesem

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • micles
    Zablokowany
    • 2006
    • 4359

Liczy się przesłanie. Odrzućmy formę, wznieśmy się wyżej

Komentarz

• Sergiusz
      Pełne uzależnienie
      • 2008
      • 2708

Jako, że zrobił się całkiem fajny wątek obfitujący w ciekawe wypowiedzi proponuję mały quiz. Najciekawsze dotychczasowe wypowiedzi postanowiłem nagrodzić archiwalnym numerem Lustrzanka nr 4 ( okładkę i zawartość znajdziecie na www.tmf.waw.pl ) z ubiegłego roku w, którym znajduje się również wywiad z użytkownikiem Forum CB Bartkiem Jasickim, laureatem konkursu na zdjęcie miesiąca. Jako, że większość z Was poczuła się już jak członek jury oceniając czasopismo proponuję aby teraz oceniła swoją wypowiedź i jeśli uzna ją za ciekawą wysłała mi na PW adres pocztowy celem wysłania nagrody przy pomocy pocztowego kleju. :-D

Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Komentarz

• rolaj
        Uzależniony
        • 2006
        • 584

Zamieszczone przez sid
        Jak czytam wypowiedzi w tym wątku, to sam nie wiem co sobie myśleć. Nawet, pomimo faktu, że z częścią uwag się zgadzam, to sposób ich wypowiedzenia przyprawia mnie o zażenowanie. Nie wiem Panowie, kto was uczył wychowania.

Najwyraźniej czujecie przemożną potrzebę pinformowania każdego, że jest do niczego, z takich czy innych powodów. Wygląda jakbyście byli na misji i krucjacie przeciwko wszystkiemu i wszystkim, co według Was odstaje od norm najwyższej jakości, w której nikomu nic nie można zarzucić.

A nie pomyśleliście, że świat i inni forumowicze mogą się obejść bez waszej misji? Że życie samo zweryfikuje (w przypadku Miclesa), że rynek zweryfikuje (w przypadku pisma) i wasze komentarze, nie dość, że jak piąte koło u wozu, to cuchną zwyczajnym chamstwem?

Posiadanie racji, nie daje nikomu prawa, by głosić ja na lewo i prawo nie licząc się z kosztami innych osób, chociaż nawet do tej racji mam dużą wątpliwość.

Zwyczajnie nie rozumiem, czemu, skoro i pismo i wywiad do was nie trafia, nie mogliście zwyczajnie zignorować czy pominąć ten wątek.

No koniec powiem, że chylę czoła przed Miclesem, za wytrwałość w tym co robi oraz za przchedzoenie ponad takimi zaczepkami, trzeba być dużym człowiekiem, by to potrafić, ja bym chyba nie dał rady.
        "A nie pomyśleliście, że świat i inni forumowicze mogą się obejść bez waszej misji?"
        Cholera, nie pomyślałem... Oczywiście że mogą. Nie będę przeszkadzał. Dla mnie EOT.

Komentarz

• Teo
          Początki nałogu
          • 2004
          • 474

Zamieszczone przez micles
          Here you go :
          Już było wystawiane na CB, w moim wątku Repo
          Heh, Micles prawie jak Robert Capa Ale coś za czysty ten mundur - może spróbuje kiedyś wkręcić się w jakiś prawdziwy battle :cool:

Komentarz

• micles
            Zablokowany
            • 2006
            • 4359

Trochę klimatu wojny poczułem, ale to jeszcze nie jest to... Chociaż ziemią od wybuchow Lka dostała ^^

Komentarz

• Sergiusz
              Pełne uzależnienie
              • 2008
              • 2708

A moje PW puste jak brzuch bezdomnego. Nie ma chętnych?

Komentarz

• Sergiusz
                Pełne uzależnienie
                • 2008
                • 2708

Zamieszczone przez allxages
                a można to jakoś w sieci zobaczyć?
                Już można http://www.fotofanklub.pl/index.php/...aem-leniewskim

Komentarz

• micles
                  Zablokowany
                  • 2006
                  • 4359

A zgodę na prezentację na tym portalu dostałeś? Jak użytkownicy będą musieli płacić jakieś SMSy za czytanie tego artykułu, to domagam się jakiegoś wynagrodzenia

Komentarz

• Sergiusz
                    Pełne uzależnienie
                    • 2008
                    • 2708

Wywiady nie są zablokowane z Tobą też nie jest. Podane jest źródło i miejsce publikacji oraz data. Jak chcesz to mogę wyłączyć wywiad. Co do wynagrodzenia to możemy go zablokować sms i na PW ustalić warunki. :-D

Komentarz

• micles
                      Zablokowany
                      • 2006
                      • 4359

Jeżeli opłat SMSowych nie będzie, to mi to lotto.

Komentarz

• Sergiusz
                        Pełne uzależnienie
                        • 2008
                        • 2708

Mnie to akurat mniej lotto bo połowa to moje pytania.

Komentarz

• micles
                          Zablokowany
                          • 2006
                          • 4359

Jak chcesz, to możesz nałożyć dostęp SMSowy do twoich pytań

Komentarz

• Sergiusz
                            Pełne uzależnienie
                            • 2008
                            • 2708

Wywiadów nie będę blokował. Teraz dopisały się reklamy Google ale jutro znikną z podstron i zostaną tylko na stronie głównej. Dlatego porozwalał się tekst i przycięły zdjęcia.

Komentarz

• Sergiusz
                              Pełne uzależnienie
                              • 2008
                              • 2708

Już działa normalnie.

Komentarz

Pracuję...