Liczy się przesłanie. Odrzućmy formę, wznieśmy się wyżej
Wywiad z miclesem
Zwiń
X
-
-
Jako, że zrobił się całkiem fajny wątek obfitujący w ciekawe wypowiedzi proponuję mały quiz. Najciekawsze dotychczasowe wypowiedzi postanowiłem nagrodzić archiwalnym numerem Lustrzanka nr 4 ( okładkę i zawartość znajdziecie na www.tmf.waw.pl ) z ubiegłego roku w, którym znajduje się również wywiad z użytkownikiem Forum CB Bartkiem Jasickim, laureatem konkursu na zdjęcie miesiąca. Jako, że większość z Was poczuła się już jak członek jury oceniając czasopismo proponuję aby teraz oceniła swoją wypowiedź i jeśli uzna ją za ciekawą wysłała mi na PW adres pocztowy celem wysłania nagrody przy pomocy pocztowego kleju. :-D
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.Komentarz
-
"A nie pomyśleliście, że świat i inni forumowicze mogą się obejść bez waszej misji?"Jak czytam wypowiedzi w tym wątku, to sam nie wiem co sobie myśleć. Nawet, pomimo faktu, że z częścią uwag się zgadzam, to sposób ich wypowiedzenia przyprawia mnie o zażenowanie. Nie wiem Panowie, kto was uczył wychowania.
Najwyraźniej czujecie przemożną potrzebę pinformowania każdego, że jest do niczego, z takich czy innych powodów. Wygląda jakbyście byli na misji i krucjacie przeciwko wszystkiemu i wszystkim, co według Was odstaje od norm najwyższej jakości, w której nikomu nic nie można zarzucić.
A nie pomyśleliście, że świat i inni forumowicze mogą się obejść bez waszej misji? Że życie samo zweryfikuje (w przypadku Miclesa), że rynek zweryfikuje (w przypadku pisma) i wasze komentarze, nie dość, że jak piąte koło u wozu, to cuchną zwyczajnym chamstwem?
Posiadanie racji, nie daje nikomu prawa, by głosić ja na lewo i prawo nie licząc się z kosztami innych osób, chociaż nawet do tej racji mam dużą wątpliwość.
Zwyczajnie nie rozumiem, czemu, skoro i pismo i wywiad do was nie trafia, nie mogliście zwyczajnie zignorować czy pominąć ten wątek.
No koniec powiem, że chylę czoła przed Miclesem, za wytrwałość w tym co robi oraz za przchedzoenie ponad takimi zaczepkami, trzeba być dużym człowiekiem, by to potrafić, ja bym chyba nie dał rady.
Cholera, nie pomyślałem... Oczywiście że mogą. Nie będę przeszkadzał. Dla mnie EOT.Komentarz
-
Heh, Micles prawie jak Robert Capa
Ale coś za czysty ten mundur - może spróbuje kiedyś wkręcić się w jakiś prawdziwy battle :cool:
Komentarz
-
Trochę klimatu wojny poczułem, ale to jeszcze nie jest to... Chociaż ziemią od wybuchow Lka dostała ^^Komentarz
-
A moje PW puste jak brzuch bezdomnego. Nie ma chętnych?Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.Komentarz
-
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.Komentarz
-
A zgodę na prezentację na tym portalu dostałeś? Jak użytkownicy będą musieli płacić jakieś SMSy za czytanie tego artykułu, to domagam się jakiegoś wynagrodzenia
Komentarz
-
Wywiady nie są zablokowane z Tobą też nie jest. Podane jest źródło i miejsce publikacji oraz data. Jak chcesz to mogę wyłączyć wywiad. Co do wynagrodzenia to możemy go zablokować sms i na PW ustalić warunki. :-DNie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.Komentarz
-
-
Mnie to akurat mniej lotto bo połowa to moje pytania.Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.Komentarz
-
-
Wywiadów nie będę blokował. Teraz dopisały się reklamy Google ale jutro znikną z podstron i zostaną tylko na stronie głównej. Dlatego porozwalał się tekst i przycięły zdjęcia.Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.Komentarz
-

Komentarz