www.990px.pl/

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • oxydum
    Bywalec
    • 2009
    • 230

www.990px.pl/

Rośnie konkurent Dużego Kadru w Wyborczej http://www.990px.pl/
    wzorowany na http://www.boston.com/bigpicture/
    EOS 5, 500N, 400D, 50D
  • ewg
    Pełne uzależnienie
    • 2006
    • 1079

Dzięki!

ps Z tym, że to co na Wyborczej to żadna konkurencja... dla czegokolwiek... ;-)

Komentarz

• aciek_l
      Bywalec
      • 2009
      • 213

Fajna strona! Był kiedyś jeden z reportaży na wykopie i od razu cała strona wskoczyła do mojego Google Reader-a.

Komentarz

• baracuda
        Dopiero zaczyna
        • 2010
        • 43

Są takie zdjęcia, które mimo swych szeroko pojętych walorów, nie mają szansy pojawić się na pierwszych stronach gazet i portali internetowych. Powody są różne. Począwszy od ogromnej liczby dostępnych fotografii, a na ich rozmiarach skończywszy.
        A ponieważ trudno docenić zdjęcie oglądając jego miniaturę będącą ilustrującą dla newsa, przed rokiem, pod skrzydłami The Boston Globe, powstał blog The Big Picture.

Podobna idea przyświeca i mojemu fotoblogowi. Dzięki wykonywanej pracy mam dostęp do zdjęć z wielu agencji fotograficznych. Aby zdjęcia te nie leżały bezczynnie na twardych dyskach serwerów, będę starał się wynajdywać najciekawsze i przedstawiać moją wersję świata. Świata ilustrowanego fotografiami, których nie zobaczycie na pierwszych stronach. Fotografiami szerokimi na 990 pikseli.......

http://www.990px.pl/
        Witam , odkopuję bo warto

Komentarz

• Bangi
          Moderator
          • 2010
          • 5499

od dłuższego czasu śledzę ten serwis i polecam gorąco , kiedyś już były linki do serwisu na forum
          SAMOLOTY CB
          SAMOLOTY lotnictwo.net
          SAMOLOTY OBRÓBKA Tutorial

Komentarz

• najeli
            Uzależniony
            • 2008
            • 992

w tym przypadku to nawet się nie wstydzę, że "lubię to" na fejsie ;-)
            www.najeli.pl * fb.com/najeli.fotografia
            C5 * C5d * C40d * C17-40/4L * C50/1.4 * C85/1.8 * C100/2.8L * C70-200/4L * Samyang 8mm * 430exII

Komentarz

• akustyk
              gajowy
              • 2004
              • 12226

Zamieszczone przez ewg
              ps Z tym, że to co na Wyborczej to żadna konkurencja... dla czegokolwiek... ;-)
              no bez zartow... Wyborcza sukcesywnie od kilku lat zmierza w kierunku do poziomu Onetu. nie az tak nisko, bo jednak celuje w czytelnikow pismiennych i majacych jakis tam zasob slow, ale nieodmiennie w kierunku serwowania przetrawionej papy, nad ktora bron biosie nie trzeba sie pochylac i (o zgrozo!) wlaczac szare komorki... :-D
              www albo tez flickr

Komentarz

• C80
                Uzależniony
                • 2007
                • 855

Patrząc na to jakie zdjęcia są wrzucane do Dużego Kadru to byle strona jest w stanie ich przebić.

Swoją drogą to 990pikseli jak i Big Picture są już stałym elementem mojej aktywności internetowej. Trzymają na prawdę wysoki poziom.
                [Strona] [Sportowy fotodziennik]

Komentarz

Pracuję...