ranking sprzętu

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Kolekcjoner
    Obertroll
    • 2006
    • 18793

Zamieszczone przez zaitsev
    Bo forum służy do wymiany opinii i poglądów, a ranking by się stał suchą listą z danymi układaną według...
    No tak ale to dokładnie przeczy tezie, że taki ranking to koniec sensu istnienia forum 8).
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Komentarz

• amroz
      Uzależniony
      • 2006
      • 772

ranking to ranking a forum to forum i nic niczemu nie przeszkadza. Można byłoby napewno jakos sensownie to pogrupować. Albo poprostu stworzyć ranking według posiadania sprzętu z danej kategorii. byłoby wiadomo jakie szkła i body dominują procentowo u użytkowników canon-board itd. Kto jest za?

Komentarz

• Mellan
        Pełne uzależnienie
        • 2007
        • 1851

Zamieszczone przez amroz
        ... byłoby wiadomo jakie szkła i body dominują procentowo u użytkowników canon-board itd. Kto jest za?
        Tylko czemu to ma służyć? Na topie byłyby kity, a takie ts'y brodziły by gdzieś pomiędzy m42 i innymi wynalazkami...
        C-F-K - forever

Komentarz

• amroz
          Uzależniony
          • 2006
          • 772

Zamieszczone przez Mellan
          Tylko czemu to ma służyć?
          wiadomo że to tylko zabawa. tak jak i połowa (albo więcej) postów na tym forum.

Komentarz

• giltoniel
            Coś już napisał
            • 2008
            • 97

Na forum Nikona mają poselekcjonowane segmentami: DX, DXX, DXXX itp. Ma to swoje plusy. Nie nazwałbym tego jednak rankingiem. W sumie łatwiej byłoby szukać, ale też przecież nie chcemy kopiować innego forum.

Komentarz

• Sergiusz
              Pełne uzależnienie
              • 2008
              • 2708

To zróbmy ranking „porażka” lub „nieporozumienie” ale to ma sens zamkniętego wątku z ankietą.
              Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Komentarz

Pracuję...