Częsty transport tabletu

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Hanibal
    Dopiero zaczyna
    • 2008
    • 40

Częsty transport tabletu

Witam,

sprawa jest w sumie związana z fotografią zapewne duża liczba z Was używa zamiast myszki tabletu, czy macie jakąś torbę do laptopa z przegródką do transportu tabletu albo etui. Ogólnie ma ktoś jakiś sposób na transportowanie tego ustrojstwa.

Pytam ponieważ używam tego w pracy i w domu (na dwa mnie nie stać) i codziennie muszę go wozić w tą i spowrotem a zewnętrzna kieszeń on torby na laptopa nie uspokaja mnie bo wiadomo co się dzieje w aucie w trakcie transportu.

Szukałem jakiegoś etui i nie znalazłem a może ktoś znalazł.
  • schabu
    Pełne uzależnienie
    • 2006
    • 1352

daj do uszycia krawcowej pokrowiec neoprenowy.
    Na której strefie chcesz dostać porannego tosta?

fotografia biznesowa

Komentarz

• dj_drops
      Coś już napisał
      • 2009
      • 84

Zamieszczone przez Hanibal
      codziennie muszę go wozić w tą i spowrotem a zewnętrzna on torby na laptopa nie uspokaja mnie bo wiadomo co się dzieje w aucie w trakcie transportu.
      Nie rozumiem co się dzieje w aucie z torbą podczas jazdy? Możesz to jakoś sprecyzować ?? Laptop wytrzymuje w torbie to i tablet wytrzyma w tej samej torbie, a jak już szukasz samego pokrowca/futerału to poszukaj tak jak było napisane pokrowców neoprenowych (czy jak to się piszę), są gotowe na laptopy więc pewnie coś rozmiarem dopasujesz, tylko pamiętaj że to jest pianka i jest miękka - imo w torbie bezpieczniej
      Reklama (z łac. reclamo, reclamare) to informacja połączona z komunikatem perswazyjnym. Zazwyczaj ma na celu skłonienie do nabycia lub korzystania z określonych towarów czy usług, popierania określonych spraw lub idei (np. promowanie marki).
      http://noop.pl <-homesite

Komentarz

Pracuję...