Opinie na temat miclesa

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • micles
    Zablokowany
    • 2006
    • 4359

Opinie na temat miclesa

Zapraszam do wypowiadania się tu na mój temat. Komentarze odnoszące się do moich zdjęć proszę umieszczać w wątkach przynależących do działu "Nasze Fotografie".
  • Kolaj
    Pełne uzależnienie
    • 2006
    • 3293

Co?

Jaki to ma związek z fotografią?

Komentarz

• micles
      Zablokowany
      • 2006
      • 4359

Jakiś ma. Robię zdjęcia. A tak na serio, to krucjata przeciwko mnie trwa w każdym z moich wątków* i po prostu chciałem stworzyć jakiś przytułek dla tych wszystkich komentarzy, które nie są związane ze zdjęciami, a traktują bezpośrednio o mnie, moim podejściu do fotografowania, do życia, o mojej sytuacji rodzinnej, wyżywieniu, długości mojego członka...

( * - patrz na przykład post : http://canon-board.info/showpost.php...&postcount=164

Szczególnie polecam fragment :
      Zamieszczone przez maksymiuk
      czy Ty nie masz jakiś kompleksów... np. małego prącia... albo, czy Cię nie biją za mocno w domu...?
      A może przegrałeś zakład i za karę "masz zostać "fotografiem/fotografikiem" (specjalnie dla Ciebie 2 opcje, żebyś mógł poszukać szybko w wikipedii i wstawić link przy swojej ripoście...)? A może w szkole koledzy zabierają Ci kanapki....?
      )
      Ostatnio edytowany przez micles; 8127.

Komentarz

• iktorn92
        Uzależniony
        • 2007
        • 605

Daje temu tematowi 30min az ktos go nie sprzatnie, nawet w HP ma byc cos o fotografii, tak by kazdy mogl zalozyc sobie watek i kazdy moglby go oceniac, ale od tego jest fotka.pl... Sorry Micles ale to nie ma prawa bytu na tym forum...

P.S wogole to bez sensu opinie znasz z reguly sa takie same badz podobne..
        Ostatnio edytowany przez iktorn92; 10195.
        Flickr
        Portfolio Ślubne

Komentarz

• miklo
          Uzależniony
          • 2006
          • 681

Chyba dopadło Cię samouwielbienie. Myślisz, że nie mamy co robić, tylko analizować Twą personę? Są ważniejsze osoby w moim życiu. W piłkę se zagraj albo coś :-)

Komentarz

• januszP.
            Uzależniony
            • 2006
            • 634

Nie startujesz czasem w wyborach do PE. Wygląda mi to na frajerską kampanię wyborczą!? A myślę, że to forum jest jak najdalej od tego paskudztwa!?
            Wiec daj sobie spokój!

Komentarz

• DonBolano
              Początki nałogu
              • 2008
              • 331

Opinia? Na Twój temat?

Odbija Ci ostatnio od tej matury chyba..
              Na świat spoglądam przez armatę...

Komentarz

• kucza21
                Uzależniony
                • 2007
                • 518

Micles......... Ale Ty jesteś głupi. Żal, przewietrz się chłopie.

Komentarz

• Kolaj
                  Pełne uzależnienie
                  • 2006
                  • 3293

Zamieszczone przez micles
                  Szczególnie polecam fragment [...]
                  Kiedy przechodzę obok psiego gówna na trawniku, to po prostu idę dalej. Nie zastanawiam się nad nim, nie polecam go w całości ani we fragmentach innym. Trawniki są u nas strasznie zasrane i nie mam nadziei na to, że uda mi się zmienić ten stan rzeczy. Bo to kwestia mentalności społeczeństwa. Więc po prostu na pewne rzeczy staram się nie zwracać uwagi. Polecam!

Komentarz

• artprof
                    Bywalec
                    • 2007
                    • 126

Zamieszczone przez miklo
                    ...W piłkę se zagraj albo coś :-)
                    ha,ha,ha

coś czuję że zrobi się tu niedługo niezły śmietnik, jeżeli tego topika nikt nie zdejmie/zamknie. MICLES, będziesz musiał (chyba) się zmierzyć ze swoim dystansem do siebie.

pozdr.

Komentarz

• micles
                      Zablokowany
                      • 2006
                      • 4359

A wy? Jakiego macie długiego? Może w domu was za mocno biją? No sory, ale takich tekstów w swoim(w sumie nie moim, tylko hazana, jak całe forum) wątku tolerować nie będę i pewną formę sprzeciwu musiałem wyrazić. Więc każdy kto chce, może sobie ulżyć tutaj. Wątek poleci - trudno - robiłem co mogłem.

Komentarz

• basala
                        Uzależniony
                        • 2008
                        • 615

Micles, nie daj się! Niby g***o ich obchodzisz, ale jednak wpisów dokonują. :-D

Komentarz

• DonBolano
                          Początki nałogu
                          • 2008
                          • 331

Wątek poleci - trudno - robiłem co mogłem.
                          Pozostaje pytanie: Po co?.... Chciałeś się dowartościować??
                          Na świat spoglądam przez armatę...

Komentarz

• Sergiusz
                            Pełne uzależnienie
                            • 2008
                            • 2708

Może powinieneś się micles wstrzymać albo z powrotem udać się do Pani pedagog?
                            http://www.canon-board.info/showpost...&postcount=863
                            Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Komentarz

• micles
                              Zablokowany
                              • 2006
                              • 4359

Zamieszczone przez DonBolano
                              Pozostaje pytanie: Po co?.... Chciałeś się dowartościować??
                              A jak na ulicy kopią bezbronnego to pomagasz, bo chcesz się dowartościować? A pozatym, to "Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz" - chyba tak to leciało...
                              !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
                              A jak na ulicy kopią bezbronnego to pomagasz, bo chcesz się dowartościować? A pozatym, to "Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz" - chyba tak to leciało...
                              Zamieszczone przez Sergiusz
                              Może powinieneś się micles wstrzymać albo z powrotem udać się do Pani pedagog?
                              http://www.canon-board.info/showpost...&postcount=863
                              Co jak co, ale nie pozwolę obrażać mojego prącia, kolegów ze szkoły i sposobów wychowywania prowadzonych przez moich rodziców... A przynajmniej nie w dziale Nasze Fotografie... Myślę, że Hydepark jest już bardziej adekwatnym miejscem na takie sprawy.

Zamieszczone przez Regulamin "Nasze Fotografie"
                              8. Na forum "Nasze fotografie" dopuszczalne są jedynie dyskusje na temat prezentowanych zdjęć i techniki ich wykonania. Zabronione są dyskusje na temat sprzętu, abstrahujące od głównego tematu wątku.
                              ( http://canon-board.info/announcement.php?f=43&a=17 )
                              Ostatnio edytowany przez micles; 8127.

Komentarz

Pracuję...