szukam kogos z kontem Ebay w USA - zaplace

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • czarny1999
    Bywalec
    • 2008
    • 119

szukam kogos z kontem Ebay w USA - zaplace

witam
    poniewaz sprzedawaca na amerykanskim ebayu nie sprzedaje poza USA/Canade poszukuje kogos kto ma zalozone tam konto - sam mam konto w UK (100% pozytywow jesli mialo by to komus ulatwic decyzje ) Zaplace za pomoc. - wiecej szczegolow osoby zainteresowane. piszcie prosze na PW, gg 4854287, albo podajcie swoj nr tel - zadzwonie
    pozdrawaim
  • piterusa
    Dopiero zaczyna
    • 2006
    • 19

ja mam

Komentarz

• Krzychu
      Pełne uzależnienie
      • 2004
      • 3611

Przecież to jest bez znaczenia - liczy się adres wysyłki najprawdopodobniej bo ebay'owe konta są e-bay wide. Ja mam w US i jedyne zakupy robiłem właśnie tam, a konto działa wszędzie indziej (co.uk i pl).
      Pozdrowienia,
      KZ
      KZ Aviation Photography

Komentarz

• czarny1999
        Bywalec
        • 2008
        • 119

Zamieszczone przez Krzychu
        Przecież to jest bez znaczenia - liczy się adres wysyłki najprawdopodobniej bo ebay'owe konta są e-bay wide. Ja mam w US i jedyne zakupy robiłem właśnie tam, a konto działa wszędzie indziej (co.uk i pl).
        w tym sensie to rzeczywiscie nie ma zanczenia, ale jak sam napisales liczy sie adres przesylki - moj jest do UK a sprzedawca WYMAGA konta zarejestrowanego w US (US confirmed Pay Pall Adress), jesli ktos ma takowe to prosze o pomoc i dziekuje za szybki odzew
        !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
        jesli na pomoc zdecyduje sie ktorys z forumowiczow z dlugim stazem - to zeby nie bylo obaw o moje intencje - przeleje zaliczek na ich konto Pay Pall, na przedmiot ktory che kupic, jak juz wspominalem za pomoc zaplace.
        w przypadku osoby z krotszym starzem przeleje na ich konto Pay Pall 100$ zeby nie bylo mowy o jakims narazaniu na koszty (przedmiot ma na chwile obecna cene w granicy 111$ i okolo dobe do konca)
        pozdrawiam
        Ostatnio edytowany przez czarny1999; 20426. Powód: Automerged Doublepost

Komentarz

• jinks
          Pełne uzależnienie
          • 2006
          • 2178

Nie wiem, czy próbowałeś, ale czesto kontakt ze sprzedającym i wyjaśnienie sytuacji pomagają. Jeśli twój adres paypal jest potwierdzony w UK to myślę, że są spore szanse na to, że jednak gość się zgodzi na takie małe odstępstwo od reguły.
          Druga sprawa jeśli nawet znajdziesz kogoś z takim kontem sprzedający może odmówić wysyłki na adres inny niż - paypal confirmed (but only in US). Myśle, że kontakt mailowy w tym przypadku to priorytet bez względu na to, kto miałby Ci licytować.
          Miłego dnia
          moja www

Komentarz

• czarny1999
            Bywalec
            • 2008
            • 119

Zamieszczone przez jinks
            Nie wiem, czy próbowałeś, ale czesto kontakt ze sprzedającym i wyjaśnienie sytuacji pomagają. Jeśli twój adres paypal jest potwierdzony w UK to myślę, że są spore szanse na to, że jednak gość się zgodzi na takie małe odstępstwo od reguły.
            Druga sprawa jeśli nawet znajdziesz kogoś z takim kontem sprzedający może odmówić wysyłki na adres inny niż - paypal confirmed (but only in US). Myśle, że kontakt mailowy w tym przypadku to priorytet bez względu na to, kto miałby Ci licytować.
            pierwsze co zrobilem, ale sprzedajacy nie wysyla poza US - sklep w sumie to jest i nie zalezy to chyba od zadnego z pracownikow, tylko takie maja zasady - tak ze nie bawili sie specjalnie w polemike - ('sorry, no')

piterusa jak bys mogl sie ze mna skontaktowac na gg, PW - to sa Twoje rejony
            pozdrawaim

Komentarz

Pracuję...