Forumowicze o POMOC proszę ...

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • radoslavv

Forumowicze o POMOC proszę ...

Mam wielka prośbę do wszystkich forumowiczów nie związana za bardzo z fotorafią. Moja żona pisze pracę magisterską i w związku z tym musi zebrać ankietę od osób w wieku powyżej 20 lat pozostających w stałych związkach......

Proszę niech chociaż kilka osób wypełni jej tą ankietę bo wiecznie gledzi, że siedzę ciągle na forum i nic z tego nie wynika. Poniewaz już ją namówiłem na zakup lustra to niech chociaż cieszy się i wie, że na forumowiczów mogę zawsze liczyć.

Ankieta oczywista jest w pełni anonimowa, nieweryfikuje wprowadzonych danych, a zakres wieku przybliżony a czas potrzebny na jej wypełnienie to ledwo 3 minuty.

Jeśli chcesz wypełnić krótką ankietę to wyślij maila na adres: [email protected]

pozdrawiam, i prosze o wyrozumiałość ;-)
  • p13ka
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 1013

Wszystko rozumiem, ale twój temat powinien, jeżeli już w ogóle, wylądować chyba w hydeparku a nie w podkategorii "Canon dSLR".
    Poza tym Regulamin pkt 6
    Nie wiem co na to moderatorzy...

Komentarz

• McKane
      Pełne uzależnienie
      • 2004
      • 2015

I jest problem z ta anonimowoscia troche Nie kazdy potrafi wyslac fake maila a niektore pytania sa dosyc bym powiedzial intymne.
      http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Komentarz

• radoslavv

Zaraz wątek przeniosę o ile się da.

Maile po wprowadzeniu danych na papier żona kasuje, zaręczam 1000% dyskrecję.

Chyba jednak nie mogę przenieść sam ;-( ięc proszę o to moderatora.
        Ostatnio edytowany przez Gość; 1542.

Komentarz

• Vitez
          zło konieczne
          • 2004
          • 19804

Zupelnie nie zwiazane z tematyka forum, slynny usuniety watek eosrea byl 10 razy bardziej zwiazany z tematyka forum a i tak hazan go usunal i afere zrobil .
          Ja zamykam (jak ktos sie zlapie na haczyk to wysle maila)... ciekawe co na to hazan.

Komentarz

Pracuję...