Ubiór kobiety-fotografa na ślubie

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • piotrusb
    Bywalec
    • 2007
    • 127

Ubiór kobiety-fotografa na ślubie

Witojcie

Przeszukałem forum na różne sposoby i nic nie znalazłem na ten temat. Mianowicie, jak ma się ubrać dziewczyna na ślub? oczywiście będzie robić zdjęcia jako drugi fotograf

Bo facet, to wiadomo - coś 'nawiązującego' do garnituru, albo troche bardziej na sportowo - ładne jeansy+ładna koszula+ładne buty. Elegancja Francja, ale co z kobietą? Jakaś sukienka? Garsonka?

A może są na forum fotografki ślubne i one podrzucą, jak powinna się ubrać dziewczyna na ślub?

Pozdrawiam
    Piotrusb
    www.piotrusb.fotolog.pl
    www.piotrbednarek.pl
    Edytor.net
  • robgr85
    Pełne uzależnienie
    • 2007
    • 1719

chyba coś pół oficjalnego, eleganckie a przy okazji wygodne, i żeby nie rzucało za bardzo się w oczy (żeby za bardzo nie rozpraszała, 'wtapiała się w tłum'), no i żeby nie wyglądała ładniej od panny młodej
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Komentarz

• gunia1990
      Uzależniony
      • 2008
      • 550

na ślubie kuzynki fotografka miala skromną sukienkę, kamerzystka znowu była w koszuli i spodniach...
      galeria CB / ludzie... / picasa

Komentarz

• donald7000
        Początki nałogu
        • 2004
        • 382

O tak, skromna sukieneczka, zwiewna i przewiewna, najlepiej przeźroczysta

A tak poważnie to trochę mnie rozbawiło to pytanie.
        Trzeba się czymś odróżniać od gości weselnych, w cokolwiek nie była by ubrana to i tak zwrócą na nią uwagę. Na pewno nie różowe kwiatki i zwracające na siebie uwagę kolory. Generalnie ciemne.

Komentarz

• piotrusb
          Bywalec
          • 2007
          • 127

A tak poważnie to trochę mnie rozbawiło to pytanie.
          Dlaczego? Pytanie jak pytanie Jest to dla mnie pewna nowość, nie miałem nigdy styczności z kobietami, które fotografowały na ślubie, siostry też nie mam, żeby się spytać co ona by na siebie założyła więc muszę się na forum spytać I nie ma tutaj powodu do śmiechu, bo to poważna sprawa je

Ogólnie, mniej więcej wiem już co powinna wdziać na siebie dzięki bardzo za odpowiedzi
          www.piotrusb.fotolog.pl
          www.piotrbednarek.pl
          Edytor.net

Komentarz

• AgaP
            Coś już napisał
            • 2009
            • 70

Piotruś- elegancko, to po pierwsze i po drupie pierwsze- wygodnie, ale garsonki, to bym raczej nie wkładała, jak kobiecina kucnie w spódnicy bez podnoszenia ciśnienia u coraz bardziej nietrzeźwych gości ;-D? Szybciej spodnium (żakiet plus spodnie). I ważnie: buty nie na szpilkach (chyba, że ma takie, które nie stukają, albo unosi się w powietrzu chodząc).
            Agnieszka
            5dmk2, 40D, C17-55/2.8, C 50/1.8, C 85/1.8, C70-200/4L Samyang 8mm, 430EX, 580EX II

Komentarz

• jacq
              Dopiero zaczyna
              • 2008
              • 32

To ja może zapytam jak się panowie ubierają..
              Pod koniec maja mam 'swój' pierwszy ślub i nie wiem jak się ubrać..
              Tzn. planowałem garnitur.. ale zastanawiam się czy to aby będzie wygodne..
              Do tego Piotr w pierwszym poście napisał
              ładne jeansy+ładna koszula+ładne buty
              Więc jak się ubieracie panowie??
              (przepraszam ze trochę offtopicznie, ale nie chciałbym tworzyc nowego tematu)

Komentarz

• Szczur88
                Początki nałogu
                • 2008
                • 384

Spodnie/spódnica, koszula, żakiet, coś takiego.
                www.t-jack.pl
                Sprzęt: 5D mk II, 30D, 17-40/4L USM, 85/1,8 USM, 50/1,2L USM, 100/2,8L Macro, 135/2L USM, 2x580EX II, 6x430EX II, 2x430EX, Pocket Wizard Transcivers, lampy studyjne Bowens + akcesoria.

Komentarz

• Majchalak
                  Bywalec
                  • 2009
                  • 106

U mojej siostry na ślubie Pani fotograf była ubrana w czarne spodnie, koszulę, na to jakiś sweterek granatowy i buty bez obcasów Żakiet raczej mało wygodny...

Komentarz

• gwozdzt
                    Pełne uzależnienie
                    • 2005
                    • 5780

Zamieszczone przez jacq
                    To ja może zapytam jak się panowie ubierają..
                    Więc jak się ubieracie panowie??
                    (przepraszam ze trochę offtopicznie, ale nie chciałbym tworzyc nowego tematu)
                    nie musisz ani tworzyć nowego tematu ani offtopów.
                    wystarczyło poszukać:

http://canon-board.info/showthread.php?t=37618
                    Pozdrowienia, Tomek

Komentarz

• marekb
                      Pełne uzależnienie
                      • 2006
                      • 2273

U mnie Iza ciemne spodnie w kantkę, żakiet, bluzeczka z guzikami prawie pod szyje (by księdza nie rozpraszać ), wygodne, eleganckie buciki na niskim obcasie..

Komentarz

• missgruszka
                        Dopiero zaczyna
                        • 2007
                        • 35

wygodne buciki na obcasie, ale jak najmniej 'stukające' Ostatnio na ślubie (jako gość) zaobserwowałam panią fotograf, która robiła niestety zbyt wiele hałasu... Zbyt łatwo było ją zlokalizować po stukocie obcasów
                        galeria na CB
                        zdjęcia ślubne

Komentarz

• micles
                          Zablokowany
                          • 2006
                          • 4359

Garnitur. Wbrew pozorom - nie jest aż tak niewygodny, żeby nie być w stanie w nim fotografować przez te 6-10h.

Komentarz

• robgr85
                            Pełne uzależnienie
                            • 2007
                            • 1719

Zamieszczone przez micles
                            Garnitur. Wbrew pozorom - nie jest aż tak niewygodny, żeby nie być w stanie w nim fotografować przez te 6-10h.
                            prawda. Może być trochę ciężej gdy fotografujemy w upalne lato, a miejsce w którym zorganizowali wesele ma słabiutką klimatyzację...
                            Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Komentarz

• micles
                              Zablokowany
                              • 2006
                              • 4359

Garnitur. Wbrew pozorom - nie jest aż tak niewygodny i grzejący, żeby nie być w stanie w nim fotografować przez te 6-10h.

Komentarz

Pracuję...