Sesja wiosenna

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Piootrek

Sesja wiosenna

Witam
    Idzie wiosna i koleżanka poprosiła mnie o sesję. I własnie problem w tym że mam ciekawe pomysły ale nigdzie nie mogę znaleźć jakichś sampli. Otuż chodzą mi po głowie 3 pomysły pierwszy to styl lat 20/30/40(zależnie od ciuchów, z tym problemu nie ma), kolejny to styl amerykańskiego rancza, czyli jakaś koszula szerwona w kratkę jeansy itp, a ostani z nim nie mam problemu to jakieś proste zdjecia nad rzeką czy na jakiejś łące. Generalnie to mi chodziło po głowie. Prośbę mam taką może ktoś kiedyś robił podobne zdjęcia i mógłby sie podzieliś jakimiś radami ew samplami. Byłbym bardzo wdzięczny.
    Pozdrawiam.
  • Gringo997
    Uzależniony
    • 2007
    • 516

jak chodzi o ranczo to był zlot jakiś z CB i tam robili zdjęcia w podobnym stylu o którym mówisz, weź poszukaj na forum wątku w galerii a co do reszty to lata 20/30 to na przykład film vabank a nikt inny jak kostiumograf najlepiej będzie się na tym znał

tu masz link z rysunkami strojow (moze pomoze)

Flapper fashions and the short skirt misconception of the 1920s. The near nude look 'garconne' masculine silhouette. Hair styles, accessories, hats, make up, shoes and Chanel.

P.S. szukaj na googlach, na flickr, deviantarcie grunt to chęć a nie oczekiwanie na odp innych użytkowników
    Fotografia to pasja, moj Blog o fotografi, fotograficznie o wszystkim.

Komentarz

Pracuję...