Slub - plan, scenariusz

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • iREM
    Uzależniony
    • 2005
    • 951

Slub - plan, scenariusz

Mam prośbę, może ktoś pamięta, kiedyś ktoś opublikował taki plan minimum (jeśli dobrze pamiętam) - scenariusz focenia ślubów. Nie mogę odnaleźć w swoich zakładkach. Może ktoś pamięta? Z góry dzięki.
    Wszystko można zrobić lepiej.
    www.irem.pl | 500px | foty.irem.pl
  • Vitez
    zło konieczne
    • 2004
    • 19804

Podejrzewam że pytasz o ślub kościelny rzymskokatolicki?

Kup Lustrzanka Nr 1(6)/2009 oraz książeczkę "Fotograf i kamerzysta w czasie sprawowania liturgii" .

Komentarz

• marekb
      Pełne uzależnienie
      • 2006
      • 2273

i naucz sie na pamięć bo bez tego ani rusz...

Komentarz

• arturs
        Pełne uzależnienie
        • 2006
        • 4196

Zamieszczone przez Vitez

Kup Lustrzanka Nr 1(6)/2009 oraz książeczkę "Fotograf i kamerzysta w czasie sprawowania liturgii" .
        tylko się na zdjęciach z tego numeru nie wzoruj bo hmm... nie są z pierwszej ligi fotografii ślubnych..
        5DmkI, C85f1.2|580 EXII|

Komentarz

• Zemfira
          Coś już napisał
          • 2008
          • 72

Zamieszczone przez Vitez

Viteza żarty trzymają, całkiem serio to w wątku na canon boardzie o foceniu ślubów ostatnio czytałam cały scenariusz wraz z tym jaki plan ustawienia aparatu dla danego kosciola mial jeden chłopak, miało to ręcę i nogi. W tym wątku też wymienione były tzw. MUST HAVE.
          www.milenasobieraj.com
          www.milenasobieraj.blogspot.com

Komentarz

• Vitez
            zło konieczne
            • 2004
            • 19804

Zamieszczone przez arturs
            tylko się na zdjęciach z tego numeru nie wzoruj bo hmm... nie są z pierwszej ligi fotografii ślubnych..
            Nie mówię o zdjęciach. Jest tam ładnie minuta po minucie opisane co warto zarejestrować w czasie ślubu kościelnego.
            A we wspomnianej książeczce jest opisane to samo ale z punktu widzenia danego sakramentu, czyli co od strony liturgicznej (duchowej) jest ważne jako pamiątka danego sakramentu.

Komentarz

• iREM
              Uzależniony
              • 2005
              • 951

Zamieszczone przez Vitez
              Nie mówię o zdjęciach. Jest tam ładnie minuta po minucie opisane co warto zarejestrować w czasie ślubu kościelnego.
              A we wspomnianej książeczce jest opisane to samo ale z punktu widzenia danego sakramentu, czyli co od strony liturgicznej (duchowej) jest ważne jako pamiątka danego sakramentu.
              Ale ja to widziałem gdzieś tu u nas, chodzię o taką listę rzeczy (żeby nie zapomnieć ;-) zakładanie czerwonych majtek, czohranie fryzurki, obrączki na tacce, błogosławieństwo rodziców, wkładanie obrącek itd...

Komentarz

• iREM
                Uzależniony
                • 2005
                • 951

Zamieszczone przez Zemfira
                Viteza żarty trzymają, całkiem serio to w wątku na canon boardzie o foceniu ślubów ostatnio czytałam cały scenariusz wraz z tym jaki plan ustawienia aparatu dla danego kosciola mial jeden chłopak, miało to ręcę i nogi. W tym wątku też wymienione były tzw. MUST HAVE.
                Tu u nas to było?

Komentarz

• Sergiusz
                  Pełne uzależnienie
                  • 2008
                  • 2708

W artykule zdjęcia są z pierwszego ślubu a nie z pierwszej ligi. To artykuł o pierwszych krokach. I do tego druga część.
                  Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Komentarz

Pracuję...