Plany

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Slider
    Pełne uzależnienie
    • 2008
    • 1052

Ja planuję (choć pewnie nie w tym roku wszystko) jakieś tele z zakresu 70-200 (najlepiej f/2.8 ) do tego widzi mi się 85/1.8 i odbiegając od tematyki sprzętu "podręcznego" myslałem o rozbudowie (a w zasadzie budowie) sytemu lamp studyjnych.. co z tego wyniknie? znając życie pewnie okrągłe "0" (no, może na gwiazdkę sobie zdążę kupić) w każdym razie takie są "plany"

Zamieszczone przez Paenka
    Ja mam chyba omamy wzrokowe ale bym dała sobie rączki uciąć że nie było tam tego "nie" :>
    Sabotaż Paenko! Fahrenheit tak bardzo nie chce, żebyś odchodziła, że shackował forum i zedytował Ci posta!:grin:
    Ostatnio edytowany przez Slider; 19413.

Komentarz

• akustyk
      gajowy
      • 2004
      • 12226

plany mam takie, zeby na wiosne pola tulipanowe sobie objezdzic a na jesien lasy w Gelderland i slynne De Hoge Veluwe. na wiosne i lato mam nadzieje poleciec do Lizbony a potem albo jakas Grecja albo moze Slowenia. jeszcze nie wiem. w miedzyczasie poranne plenery pod wezwaniem "w cieniu wiatraka" albo "nad brzegiem kanalu" albo "na dwoch kolkach"...

to by bylo tyle w kwestii fotografii. sprzet, dziekuje, mam. jak mi aparat zdechnie to sobie kupie nowy, a poki co robie tym co mam.
      www albo tez flickr

Komentarz

• gkmrtoip
        Bywalec
        • 2008
        • 116

ja bym chciał na wiosnę kupić sobie Walimex 650-1300 F/8-16 na ptaki, podobno bije wszystkie elki.
        Eos 500N/24f2.8/50f1.8/85f1.8

Komentarz

• Kubak82
          Pełne uzależnienie
          • 2006
          • 2348

Zamieszczone przez gkmrtoip
          ja bym chciał na wiosnę kupić sobie Walimex 650-1300 F/8-16 na ptaki, podobno bije wszystkie elki.
          zwlaszcza sprawdza sie do tych wypchanych i najlepiej od razu z tcx2

Komentarz

• Andrus
            Początki nałogu
            • 2005
            • 269

Zamieszczone przez C80
            A tak "na jutro" to kupno krzesełka do zdjęć "z przysiadu" ale takiego co to wytrzyma stukilowe wiercące się dupsko.
            http://allegro.pl/item545380620_zgra...rk_na_lod.html

uzywam juz ponad 10 miesiecy, spelnia swoje zadanie

hmm, a odnosnie tematu to moze wreszcie jakis standard/szeroki
            | galeria | portfolio |

Komentarz

• C80
              Uzależniony
              • 2007
              • 855

Zamieszczone przez Andrus
              http://allegro.pl/item545380620_zgra...rk_na_lod.html

uzywam juz ponad 10 miesiecy, spelnia swoje zadanie

hmm, a odnosnie tematu to moze wreszcie jakis standard/szeroki
              Ech, niestety coś takiego już mam i właśnie się sypie. Rozjeżdża się dolna część, a konkretnie wygina się jedna z rur mniej więcej na połączeniu z drugą. W efekcie całość siedziska obniża się.

Muszę znaleźć inną konstrukcję.
              [Strona] [Sportowy fotodziennik]

Komentarz

Pracuję...