Zlatko Tanevski przed (niestety) przegranym meczem z CSKA. (Moscow Sucks) Czy to nie jest 40D ?
Bogaci Lechici
Zwiń
X
-
Bogaci Lechici
Fotoreporter
"Nauczyłem się, że nie da się fotografować ludzi, jeśli się ich choć trochę nie kocha i nie potrafi się dostrzec [...] ich światów."Tagi: Brak -
-
-
-
że niby gracz Lecha nie może pozwolić sobie na canona? :P to coś pokroju d40 z tamronem 70-200, może innym tele.Komentarz
-
Ale to jest piłkarz. Nie wiedziałem, że te oschłe maszyny do kopania mają w sobie artystyczne dusze.
Fotoreporter
"Nauczyłem się, że nie da się fotografować ludzi, jeśli się ich choć trochę nie kocha i nie potrafi się dostrzec [...] ich światów."Komentarz
-
Komentarz
-
Nie mówię że nie mają prawa, tylko się lekko zdziwiłem.
A tak na marginesie: Miły z wejrzenia ten Tanevski. Wygląda na sympatycznego.Fotoreporter
"Nauczyłem się, że nie da się fotografować ludzi, jeśli się ich choć trochę nie kocha i nie potrafi się dostrzec [...] ich światów."Komentarz
-
to błysnąłeś intelektem. Panie obdarz nas większą ilości swoich głębokich przemysleń i sterotypów. Twoi wierni wyznawcy nie mogą się doczekać.
A co do zdjęcia to chyba niepotrzebnie przechyloneKomentarz
-
Dlaczego tak mnie atakujesz ?Fotoreporter
-
bo co kogo obchodzi czym fotografuje jakis tam pilkarz? tym bardziej Lecha.Canon? moze niedlugo!Komentarz
-
Zazdrosny jesteś ? też mam 40d i używam sporadycznie ...EOS 40D + Grip + T10-17 fisheye + C50 f1.8 + 5000AF x2 + compudaypack + Macbook ProKomentarz
-
Komentarz
-
ciężko było się domyślić co autor miał na myśli...
PS. Nawet piłkarz, wie że co dobre a mógł wybrać coś innego ;-)"nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem"Komentarz
-
Steczkowska, Brad Pitt, to i nasi piłkarze wyłapują pomysł, co pomyślą laski... nie dość że sportowiec to jeszcze ma duszę artystyczną ;]
A tak na serio, hobby jak każde inne, nie widzę dlaczego miałoby się gryźć z kopaniną
. Dobrze że wybrał słuszną markę
. Mam jedynie nadzieję że nie pojawi się wątek ludzi szukających galerii tego o to piłkarza. Odnośnie bogactwa Lechitów i jego powiązania z Canonem wypowiadać się nie będę.
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...Komentarz

Komentarz