Jesli tesknisz za starym forum :-)
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
-
-
-
małe jest piękneZamieszczone przez Czachabtw.. patrzcie jakie male czcioneczki
Komentarz
-
-
-
-
nowe forum fajniej działa, ale trochę mniej funkcjonalne jest IMHO, a w każdym razie jeszcze trochę mu brakuje ...Komentarz
-
Stare forum miało dużo funkcjonalnosci - ale jaksyś zobaczyła ile przez to było problemów - nowa wersja była tworzona przez tyle czasu i było w niej tyle bledow ze po instalacji pewnie by sie rozpadlo na kawalki. Poza tym stare forum dawalo niezle w kosc serwerowi a im wieksze bylo tym gorzej dzialalo - transfer zaczynał byc dobijajacy - ciagle naprawy tabel historycznych (wprawdzie autoamt ale sypalo sie co trzy dni). Może nie wszystkie problemy było widac - ale wiem ze na tym silniku mamy spokojna przyszłośc nawet jak będzie nas dwa razy wiecej
Komentarz
-
Lepsze kolego, to jest wrogiem dobregoZamieszczone przez Jacto na otarcie łez wrzucam screena i radze se z nim pozegnac bo nowe forum jest lepsze
Komentarz
-
kurczę hazan, ale ja jestem facetem
bardzo potrzeba tych ikonek nad avatarem określających płeć
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Tomasz GolinskiA czemu mi ten wątek nie pojawił się w "nowe posty'?
Wydaje mi sie Tomku ze tylko ty masz ten problem... bo jak na razie tylko ty ciagle i namietnie go zglaszasz i nikt inny. U mnie wszystko pieknie dziala. Moze ciacha przeczysc alboco?Komentarz
-
-
Hmm, spróbuje. A może źle coś klikam. Wyśpię się i będzie może lepiej
Dla ustalenia uwagi, u Was posty przeczytane też przez jakiś czas pozostają wśród "nowych"?30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy
Komentarz

Komentarz