EOS oburęczny ??
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
fejk jak jasna cholera. Zeby sie mod dal nabrac.....R5, R6,RF10-20, RF1535, RF2870, RF50L, RF85L, RF70200 2.8, M1 Max -
gwozdzt - to jest smark III dla lewo ręcznych

Komentarz
-
Komentarz
-
Ja widzę dwa wyjasnienia:- Nakładka dla leworęcznych
- Tunningowy Custom Kit do Nikona D3, żeby można było skutecznie zasłonić to ich koszmarne logo
"Naród wspaniały, tylko ludzie k**" - J.Piłsudski
EOS RT + Elan 7e (EOS 30 + BP300) + EOS v300 + REBEL GII + Eos 700 + Canon Canonet GIII QL17 + 450d
C 50 f1.8 I i II / C 28 f2.8 / C 70-210 f4 / T 17-50 f2.8 XR Di / Tokina 19-35 f3.5-4.5 / S 28-105 f2.8-4 ASPH / + pierścieni dużo + różnetakie kolorowe + manfrottka + EPSON Photo Perfection v350Komentarz
-
-
-
-
Komentarz
-
Dla leworęcznych i pstrykających lewą ręką
. Ja jestem leworęczny i pstrykam prawą :grin:
Komentarz
-
W idealnym świecie pewnie produkowanoby osobno aparaty specjalnie dla lewoocznych, a więc na lewą rękę (żeby odsłonić drugie oko), ale tak na raz z obu stron... nie widzę sensu. - Uniwersalność może i rośnie (gdy korpus ma wielu użytkowników, co się może zdarza raz na 1000 sztuk) i tańsze to niż produkcja dwóch różnych korpusów dla przeciwnych orientacji, ale dla przeważającej liczby użytkowników, którzy mają sprzęt na wyłączność, oburęczny aparat to zwłaszcza utrudnienie i zbędny ciężar, bo każdej orientacji coś by przeszkadzało. A w naszym praworęcznym świecie przynajmniej większości jest wygodnie...Komentarz
-
To działa tak:
strzelasz prawą ręką i, podczas gdy zdjęcie jest zapisywane na kartę, możesz strzelać lewą. Prędkość dwa razy większa o ile masz stalkę, bo wtedy masz obie ręce wolne :-)
Komentarz
-
Panowie! W koncu parzystosc panuje (nie mylic z monogamia...) - matka natura tez sie chyba pomylila troszke, bo dala mezczyznie rece dwie, jajka dwa, ale wezyk tylko jeden, natomiast kobieta ma jakby nie bylo otworkow parzyscie...
Tya... ale wracajac do [o] - postuluje dwuwizjerowa, dwuobiektywowa, dual-lustrzanke - bedziemy mogli w koncu focic w stereo
a i z mozliwoscia krecenia filmow HD, powstanie DHD (toc prawie jak ADHD)
... Leniwce beda focic jedna reka, jednym okiem, jedna lufa, Ci podwojnie kreatywni - 'łobiema'
...ani krzty talentu + 1,5kg sprzetu...
Komentarz
-
Eee dooobre! I robienie zdjęc wyglada jak granie na konsoli

toto palce by mozna zwichnąc;];]Komentarz
-

:wink:
Komentarz