Kurs fotografii studyjnej Łódź - szukam chętnych na dodatkowy termin w listopadzie

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • pawel-foto
    Początki nałogu
    • 2008
    • 342

Zamieszczone przez kucza21
    Tekst MASAKRA ! Uśmiałem się :-D
    Chyba nie rozumiem z czego!
    1DIII, 6D, 450D; G10. S 8/3,5(F); S 14/2,8; C15/2,8(F); C 16-35/2,8 II; C 24-70/2,8; 28-105/3,5-4,5; C 50/1,4; C 135/2,0; C 70-200/2,8 IS; C 70-200/4; C Ex.1,4x II; C Ex.2x II, 580Ex II; 430Ex.... Studio w Kielcach (7xELFO)-możliwość wynajęcia ... SPRZEDAM:C 24-70/2,8, C 20/2,8....KUPIĘ obudowę podwodną do G10 (WP-DC28)

Komentarz

• wojkij
      Pełne uzależnienie
      • 2007
      • 1915

Tak czy inaczej 350zl za kurs to i duzo i malo. Jesli prowadzi to jakis znany fotograf to okej, za takie cos sie placi - jesli nie to za dwa razy tyle mozna "otrzymac" caly zaoczny semestr w calkiem niezlej szkole foto w ktorej tez wykladaja ludzie ze sporym doswiadczeniem.
      www.kwapisz.org

Komentarz

• XLesio
        Uzależniony
        • 2008
        • 515

Kucza21, chyba za szybko się usamodzielniłeś na tych studiach, albo i bez nich
        Zejdź na ziemię. Jak dla mnie Paenka i tak dysponuje niezgorszymi środkami jak na Polskiego Studenta.

A wracając do mainstreamu - czy liczba uczestników wpływa na koszty kursu? Gdyby jeszcze trochę spadły, zacząłbym rozważac dzień wolnego.
        "Naród wspaniały, tylko ludzie k**" - J.Piłsudski
        EOS RT + Elan 7e (EOS 30 + BP300) + EOS v300 + REBEL GII + Eos 700 + Canon Canonet GIII QL17 + 450d
        C 50 f1.8 I i II / C 28 f2.8 / C 70-210 f4 / T 17-50 f2.8 XR Di / Tokina 19-35 f3.5-4.5 / S 28-105 f2.8-4 ASPH / + pierścieni dużo + różnetakie kolorowe + manfrottka + EPSON Photo Perfection v350

Komentarz

• Paenka
          Uzależniony
          • 2008
          • 727

Zamieszczone przez kucza21
          Tekst MASAKRA ! Uśmiałem się :-D
          Cóż mnie to nie bawi, ale dobrze, że komuś się choć trochę humor poprawił.
          Tzn. tak teoria mówi o praktykę mnie nie pytajcie;p

TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się

Komentarz

• Vitez
            zło konieczne
            • 2004
            • 19804

Zamieszczone przez Paenka
            jak myslisz ile mi zostaje z tego co mi rodzice dają?
            Zamiast dostawać lepiej zarabiać... ale to już za daleko posunięty i zbyt personalny offtop więc nie kontynuujmy.

Komentarz

• Paenka
              Uzależniony
              • 2008
              • 727

Zamieszczone przez Vitez
              Zamiast dostawać lepiej zarabiać... ale to już za daleko posunięty i zbyt personalny offtop więc nie kontynuujmy.
              Równiez mi się wydaje, że dywagacje na temat dlaczego pieniądze dostaję a nie zarabiam są nie na miejscu skoro raczej nie znamy sytuacji życiowej osoby.
              Tzn. tak teoria mówi o praktykę mnie nie pytajcie;p

TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się

Komentarz

• aligator16
                Początki nałogu
                • 2008
                • 457

To jak? Robimy jakieś "warsztaty forumowe"? Chętni na pewno będą.

Komentarz

• Burner
                  Dopiero zaczyna
                  • 2006
                  • 16

Czy z każdego tematu na Forum musi być offtop?
                  Szukałem kogoś kto dołączy się do wymaganej grupy, nie pytałem o zdanie, czy kurs jest ok i warty pojawienia się na nim - o tym można się wypowiedzieć po kursie.
                  Czy wg niektórych z Was już tylko ktoś z nazwiskiem i znany coś potrafi?
                  Już nie wyrobię się nawet gdyby ktoś chętny się zdecydował

Temat nieaktualny-poproszę moderatorów o zamknięcie!
                  "A little bit too much... is just enough for me" - Jean Cocteau

Fotografia ślubna, reportaż ślubny
                  Bartek Witek Photography na Instagramie

Komentarz

Pracuję...